Ikke tenk med hodet, bruk magen!

PC251661


God søndag dere,

Herregud for en morsom kveld jeg hadde i går. Det er noe med festene til kompisen min Mia, hun serverer selvsagt champagne og vafler på vorspiel! Hvem gjør det liksom? For en artig kombo.

Men tenkte jeg ville snakke litt om et av mine nyttårsforsetter, jeg har tidligere fortalt hvordan jeg planlegger et nytt og spennende år.

Jeg er en perfeksjonist i det jeg gjør og bruker hodet mitt alt for lenge til å tenkte over ting og tang. En gang i månden skal jeg la hodet mitt slappe av, hodet skal faktisk ikke tenke i det hele tatt. 1 gang i månden gir jeg stafettpinne over til magefølelsen, og det er bare den som får ta valget for meg. 

FotorCreated

Tenk at du bare si ja til ting, du kan bare angre etterpå, men magen-følelsen har tatt valget for deg og du  MÅ gjøre det uansett! Målet med dette er å utfordre deg selv. Ofte når vi blir eldre så blir vi bli mer varsome eller små-feige på utfordringer. Dette funker for meg, kanskje det gjør det for deg også?

Til nå har jeg takket ja til å holde to foredrag om sosial-media. Jeg takket ja til å reise til Island med en hel gjeng med fremmede mennesker og jeg skal reise til Åslesund og gjøre noe spennende i april.

Ta utfordringen og utfordre deg selv NÅ! Uten at du vet det så får du masse nye og spennende venner, du bytter kanskje jobb, kanskje du takker ja til en date og det er drømmepersonen. Jeg elsker hvertfall dette og skal holde dere oppdatert på hva som skjer når mage-følelsen min tar over kontrollen.

2016 is a YES year!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Svanhild

  Disse ordene skal jeg ta med meg videre. Overtenker som regel alt og er den «fornuftige» Boring!! Skal bli flinkere til å si ja til ting heretter 🙂

  ps. Elsker Mia-show på snap 🙂 Fantastisk dame!

  1. Espen Hilton

   YASS!
   Man vet aldri hva som skje når mage-følelsen tar kontrollen og det er veldig fint 😀

   Mia er magisk 😀

 2. Lena kristin fagervik jenssen

  Det høres lurt ut. Å magefølelsen stemmer som regel. Ha en strålende god kveld.

 3. Stoler bestandig til 100% på magefølelsen min! Sjeldent æ bruker hodet til viktige beslutninger 😉