Slik reduserer du cellulitter!

FotorCreated

God fredag dere.

Jeg snakker mye om trening, kosthold og mote for dette er noe jeg kan, men nå har jeg faktisk lært en ting som jeg har lyst å dele med dere jenter. Cellulitter! Med alle de venninnene jeg har så kommer dette ordet veldig ofte opp, ha ha. Så hvor kommer dette fra? Noen sier det kommer av at underhudsfett skyter frem, jeg vet rett og slett ikke, men det finnes mange måter du kan redusere dette på.

Et triks du kan gjøre er å finne frem en rund skål, legge kaffegrut oppi og etterpå blander du dette med olivenolje.

Deretter påfører du kaffegrut-mixen på området hvor du har cellulitter og skrubber i vei. Det er både billig og effektift sier de, selv har jeg nok ikke prøvd det siden jeg ikke har cellulitter, men jentene er fornøyde med resultatet de har fått. Det er billig så hvorfor ikke bare prøve?

Les også om kaffegrut og vanlig lanosåpe!

Ha en fin fredag hilsen «doktor» Hilton!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Solveig

    Hva slags treningsbakgrunn/treningsutdanning har du?:-)

    1. Espen Hilton

      AFPT 😀