Nedivekt meny ( Broccoli-pizza møter Polarbrød)

Hei dere.

I dag har jeg lyst å starte dagen med å gi dere en helt fantastisk pizzaoppskrift.  Jeg sto på trening i går og alt jeg hadde lyst på var pizza, men jeg ville ha den sunnere og helst uten den vanlige pizzabunnen som gjør at magen blir så opplåst. Jeg dro på butikken og da slo det meg! Polarbrød, fullkron! Dette må jo være et supert alternativ, så kjøpte en pakke og dro hjem.

Nå er det viktig å tenke hva som skal på denne pizzaen. For meg er det viktig med gode og sunne kalorier, pluss proteiner etter en hard styrkeøkt. 70% av kosten gjør resultatet på kroppen folkens.

P1272428

Når du ser pizzaen vil du nok tenke,  dette så veldig usunt og gristet ut! Tenk en gang til, dette er faktisk veldig sunt.

P1272434

Som fyll på pizzaen bruker jeg en halv avokado, denne smører jeg ut på hele polarbrødet. Jeg bruker en halv boks med Mager Kesam og blander sammen med 1 ss rød pesto og et halvt glass med Tex-mex-tacosaus. (Rør dette godt) Ta 1 ts med denne mixen og smør det utover polarbrødet.

P1272435

Kjøttdeigen har jeg handlet på min lokale slakter, denne kommer fra Kongen av skogen, Elgen! Jeg kaster oppi litt av pizza-fyllet når kjøttet er ferdigstekt slik at det får en deilig smak og en rød farge. Kast gjerne litt chilli og hvitløk sammen med kjøtteigen, dette gir virkelig en ypperlig smak.

P1272437

Jeg hadde en broccoli liggende i kjøleskapet fra gårsdagens middag som jeg plukker fra hverandre, denne blir nå brukt til dagens pizza middag. Broccoli på pizza er helt fantastisk, du kan gjerne bruke litt ananas også, dette var jeg dessverre tomt for i går.

P1272452P1272443

Slik ble resultatet av Polarpizza med broccoli. Jeg klarte faktisk bare to stykker fordi dette er veldig mettende, resten har jeg lagt på fryseren til jeg får pizza cravings igjen. Jeg har lagt til til ruccula-salat for det elsker jeg til pizza, og dressingen er mager kesam med hvitløk, litt rødpesto og tomater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Millamammami

    Espen,

    Spiser du det råtne på avocadoen? Jaiks!

    1. Espen Hilton

      Seff, mat er mat!!