Når du selv blir Tinder-daten fra helvete!

Historien er basert på en ekte «kjærlighetsfortelling»

Tinder

Tinder meg her og Tinder meg der. Du vet det like mye som meg at Tinder har blitt en sexapp på mobilen, så hvorfor ikke ha det sykt moro med denne app`n tenke en kompis av meg som er utdannet skuespiller.

Hun hadde lenge følt at guttene på Tinder ikke var ute etter et forhold, så før hun slettet denne app`n ville hun gjøre noe veldig morsomt. Hun planla en sykt moro Tinder date for tre uker siden. Hun flørtet med 3 gutter på en gang og inviterte de alle hjem til seg nøyaktig klokken 20:00. Alle guttene var super klare for en omgang med et one night stand!

Da klokken slo 20:00 ringte det på døren, hun sa bare gå inn i stuen å sett deg. Det ringte på en gang til og da kom de to siste guttene til, begge skulle inn samme dør så dette var sikkert litt rart for de. «sett dere i stuen sendte hun på melding til alle tre. Guttene satt seg faktisk i stuen, ha ha

20:05 kom hun inn i stuen, da var hun kledd opp i bryllupskjolen som hun hadde funnet på loppemarked til 399 kroner. Guttene så helt forskrekket ut og hun sier,

Hei gutter.. (Guttene så helt sjokkert ut, og begynte å le)

Hver og en av dere har utrykket alle deres seksuelle fantasier om meg, hva dere vil gjøre med kroppen min osv. Nå har det jo seg at jeg er gammeldags av meg og tror ikke på sex utenom ekteskap. Jeg er derimot for bigami, så hvis dere vil ha meg så har hver av dere nå muligheten til å gifte dere med meg, så kjører vi på. Hva sier dere? Skal jeg ringe kompis min som er prest? (guttene forsvant fra leiligheten innen 2 minutter)

I dag er hun gift med han ene gutten, neida herregud det hadde aldri skjedd. Hun er forsatt singel og ikke lenger på Tinder, men det ble en morsom avsluttning på den app`n for henne.

Tiderdates! Jeg elsker morsome Tider-historier!

Har dere noen morsome tinder historier? send de til meg kanskje vi kunne hatt det som et tema på bloggen? Tinderopplevelser!

Mail: EspenHilton@gmail.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *