Denne maten gjør kroppen din glad.

God fredag, la oss heller snakke om dagen derpå frokost på søndag.

Det jeg mener er at søndager er ofte den dagen hvor vi kanskje har dagen derpå og kroppen er ikke helt i balanse, alt vi har lyst på et drittmat / junkfood.

P1212375

Dette er en ekte hangover dag hjemme hos meg. Jeg er veldig glad i hvitvin, men er ikke så glad i denne dagen derpå følelsen hvor man helst bare vil trykke inn alt man ser på butikken, derfor handler jeg alltid inn gode ingridienser på fredagen, slik at kjøleskapet er happy på søndagen.

Jeg prøve å holde meg unna er junkfood og raske E-stoffer. Jeg vet at kroppen min trenger ekstra næring når dagen derpå, så derfor begynner jeg dagen med Hilton-omelett.

Alt du trenger er 4 eggehvite, og jeg bruker bare en eggeplomme. Resten av eggeplommene kan du legge i kjøleskapet som du kan bruke om du vil lage Proteinrundstykkene

Kast 1 ts med salt i røra og rør litt rundt. Legg dette på stekepannen din, så tar du en tomat som du kutter godt opp i små biter, litt finhakket vårløk og alt dette legger du på toppen av eggerøren. Når dette har ligget i ca 1 minutt legger du på to deilige stykker med hvitost og ruller den over slik at ingridiensene blander seg godt sammen.

Legg laksen i midten av speltlompen og eggerøren over laksen. Rull dette sammen og embrace smaken av en deilig, sunn og proteinrik dagen derpå frokost. Siden det er søndag, ta deg et iskaldt glass med sjokomelk, beste som finnes spør du meg. Husk å drikk masse vann, ha en fantastik festhelg dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Anita Johansen

    1 ss salt??????? OMG

    1. Espen Hilton

      HA HA Mente ts 😀

  2. Åh – omelett! Det fikk jeg lyst på nå 🙂