Når flyet krasjer og du bare……

God morgen dere.

I natt har jeg sovet så dårlig. Jeg drømte at jeg var hjemme i Vennesla, det var mørkt ute og på himmelen kom det et fly. Dette styrtet rett i bakken og smalt som bare pokker. To sekunder etterpå voknet jeg opp og var under totalt panikk. Jeg tror faktisk ikke jeg var helt våken likevel jeg for jeg løp til vinduet for å se om det var et fly i hagen? ( Freak)

Det jeg har hørt er at man kan bruke drømmetydning for å finne ut hvorfor man har slike drømmer, dette måtte jeg selvsagt sjekke.

Jeg søker først på fly, deretter på ulykke, Du skal nå sette disse to sammen siden det var det drømmen handlet om.

Det vil nå vise seg at Espen ikke skal på tur på en god stund, ha ha. 

FotorCreatedFotorCreated

ISSSSJJJEEE SAAAAANT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *