God morgen din deilige kostbalangse!


God morgen din deilige kostbalangse.

Frokost for meg er viktig, og det burde inneholde masse gode proteiner som holder kroppen mett lenge. En av mine frokostfavoritter er en halv boks med cottage cheese, hjemmelaget syltetøy og kanel. Jeg avslutter det hele med en deilig stor kopp med sort kaffe.

Jeg vet de fleste elsker kaffe som er presset eller kokt, personlig så elsker jeg «hytte» kaffe i glass fra Rema 1000, ha ha. Aka pulverkaffe! Jeg tror det er fordi den kaffen er mye sterkere.

Planen i dag er innspilling med med Lene, vi skal teste ut noe nytt og spennende som vi etterhvert skal dele med alle dere, blir jysla kult tror jeg. Først er det en times trening og i dag skal jeg kjøre bryst og kardio.

Vi ses om litt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer