Uke 2

PB150387

Uke 2 

Ukens trening var virkelig et test for meg selv også. Jeg lagte et helt nytt treningsprogram på fettforbrenning og digget tilbakemeldingene av folk som testet det ut. De sa det var helt rått og ekstremt tungt, men alle gjenomførte det. Med slike tilbakemeldinger blir jeg veldig motivert til å lage enda flere treningsprogram.

Ukens jobb var både tøft og morsomt. Det er enda ikke kommet ut, men jeg planlegger en video som dreier seg om mat og trening. Eneste jeg mangler er noen som er flinke til å klippe videoen sammen til en totalpakke.

Ukens musikk finner dere selvsagt på min Spotify under music1, men artistene som har satt seg godt i ørene mine er Miriam Bryant -Life is a flower og Tom Rosenthal – It’s ok.

Ukens beste meny er utentvil ovnsbakt laks med hvitløk i speltlompe. Denne er fylt med Avocado, tomater, Kvarg og rødløk. Perfekt måltid etter en styrkeøkt og det tar deg bare 10-15 minutter så er middagen ferdig.

Ukens beste tv-serie er selvsagt den nye sesongen av Mom. Ukens film er Joy. Jeg er nesten litt besatt av Jennifer Lawrence så mulig det er derfor jeg digger filmen.

Ukens beste happening var på onsdag hvor jeg fikk trent ekstremt bra, helt ærlig så angrer jeg litt på vinen jeg hadde på Vixen blog awards, men man lever bare en gang, nå er det back on track. Hvertfall frem til neste fest, ha ha.

Denne uken skal kroppen få kjørt seg på trening, og jeg krysser fingrene for at jeg tør å legge ut en video-blogg til dere. Jeg har ikke et problem å legge den ut, problemet er perfeksjonisten i meg, er ikke videoen bra eller morsom nok da får den ikke airtime, om dere skjønner!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *