En engel fra helvete!

391932_10152463286080517_39566136_n


God morgen dere.

Jeg hadde trent dobble økter i 14 dager i strekk, både morgen og kveld og kjente virkelig at kroppen min var back on track, men så kom Vixen og bobblene, ha ha. Det er da du vet du er blitt gammel når du sovnet klokken 22:00 når dagen er på. Denne treningsfreaken takler virkelig ikke alkohol lenger.

Siden det er søndag og kaldt ute har jeg lyst å dele en ny tv-serie med dere. Den heter Angel from Hell, skuespilleren Jane Lynch er en av mine ultimate favoritter, hun er helt rå på komedie.

FotorCreated

Serien har bare fått 6,7 på IMDb, men liker du dama og liker du spydige kommentarer blir du å like denne serien. Jeg lo hvertfall mye, pluss at serien er gir litt motivasjon på å gi litt faen og heller leve livet. Alt trenger ikke være perfekt.

Serien kan du se HER

Nå er det kaffetid, vi ses litt senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haha! Jeg hev meg i en taxi allerede kl 01:00 – slet noe syyykt med å sovne, (gjør alltid det når jeg drikker drinker, og etter den der popcorn drinken de serverte på afterpartyet var det gjort gitt) – og måtte dra meg opp igjen kl 07:00 for å dra til Gardermoen og reise hjem. Jeg har sjelden vært så tung i huet og kroppen som da – og å skulle dra seg gjennom snøen med trillekoffert fra Stortinget til Oslo S i et folketomt Oslo sentrum da…