Mr grey will see you now!

2404778

Foto: Side2.no

God morgen fra en litt redusert blogger.

Det ble en helt fantastisk kveld i går og jeg er evig glad for nominasjonene dere gav meg. Det som er bra med en event som Vixen er påfyllet av energien man får fra andre bloggere, nett-redaktører og faktisk pressen, jeg digger det! Det at Caroline Berg Eriksen endelig vant en pris etter alle årene hun har blogget gjorde meg virkelig glad, elsker Caroline så dette gjorde faktisk min kveld.

Det ble ingen pokal i lomma, men det er en pokal i seg selv å være den første herrebloggeren i Norge som har fått en nominasjon i kategorien Årets moteblogg 2015. Det er fett og det betyr at vi i blogg-Norge er på vei i en riktig retning. (likestilling for både gutter og jentebloggere)

Vixen Blog2016-250_0Tor Lindseth/Se og Hør

Jeg tror faktisk det er på tide med en videoblogg snart, men først skal denne herren ut å få seg litt friluft i trynet sitt. Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Det som gjorde kvelden min var at du kom bort til meg på afterpartyet og sa du hadde lest bloggen min og ba meg stå på videre. Som jeg sa til deg der og da, så betød det utrolig mye for meg. Tusen takk! 🙂

    1. Espen Hilton

      Hei Emilie, så hyggelig å høre. mente hvert ord. Stå på videre kjære deg 😀

  2. Har skrevet noen ord om kvelden i min egen blogg nå. Som jeg skriver der ble jeg litt paff da du kom bort til meg fordi jeg liksom ikke hadde ventet det, og i ettertid angrer jeg veldig på at jeg ikke spurte om vi kunne ta et bilde sammen.

    …neste år? 😀