Det store valget, det store salget!

Inneholder annonselenker

1468529_10153593674475517_493697081_n

God kveld dere.

Tiden renner nesten litt ut, jeg føler at kroppen har vært på farten i hele dag, mens hodet har stått litt stille. Rart hvordan hodet og kroppen ikke helt snakker samme dialekt, ha ha.

Dagen begynte hos Elite Helse (reklame) hvor jeg fikk meg litt egentid, endelig! Jeg la hodet godt på stolen, gav armen min videre til min kjære fine kompis Isabella som driver dette medisinske helsesenteret. Hun satte intravenøs vitamin i armen min, så jeg ble liggende å titte på taket i ca 25 minutter. Etterpå gav hun meg en (Acustic Wave Therapy) i ansiktet slik at jeg er klar for bloggerens store ballfest i morgen, he he.

Jeg har ikke funnet noe å ha på meg til i morgen, så da tittet på nettet, men så kom jeg på at de får jo ikke levert dette innen i morgen! Skjønner dere? Jeg klarer ikke å følge helt med i dag. Mulig litt stresset, kanskje det har noe med alderen å gjøre? Jeg finner helt sikkert et deilig par gamle vintage plagg i garderoben. Spørsmålet jeg stiller meg selv nå er, dress eller laydback stil?

Jeg fant hvertfall mange kule, billige sko og dresser på salg, men ikke noe til morgendagens blogge-ball!

FotorCreated

1. Brune boots her – 2. Lysebrune sko her – 3. Grå sko her – 4. Svarte boots her – 5. Svarte dress-sko her -6.  Svarte boots her

FotorCreated

1. Grå (ull) dress-jakke her – 2. Grå (ull) dress-bukse her – 3. Blå(ull) dress-jakke her – 4. Blå (ull) dress-bukse her – 5. Grønn dress-jakke her – 6. Grønn dress-bukse her  7. Hvit dress-skjorte her – 8. Hvit dress-skjorte her

Mulig jeg går for den lysegrå dressen på bildet, den har jeg i skapet allerede 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *