Jeg har aldri vært så flau i mitt liv!

IMG_9040

God morgen folkens.

Jeg er så flau over hva som skjedde i går at jeg nesten ikke tør å dra ut fra leiligheten min igjen. Hovedgrunnen er sikkert for mye trening slik at hodet ikke klarer å følget helt med. Jeg startet dagen min 06:00 med kardio, så videre til 1,5 time med styrketrening på kvelden.

Jeg bor i femte etasje i Oslo og går alltid med musikk i ørene, da kobler jeg virkelig av, men i går tror jeg hodet mitt sto på avkoblet-modus litt for lenge.

Da jeg kom frem til leiligheten min synes jeg det var veldig rart at nøkkelen ikke ville vri rundt, jeg låste jo før jeg gikk, så da dro jeg i døren og den var åpen! Jeg bare OY, jeg har glemt å låse! Slik ting er viktig å huske når man bor i Oslo.

Når lurer du kaskje på hva som var flaut med dette?

Jeg gikk ikke opp til femte etesje, jeg gikk til fjerde etasje og der sto naboen å lagte mat. Jeg bare unnskyld, jeg må ha gått en etasje for lite. Det gikk heldigvis fint da. Var ikke dette flaut nok?

Jeg skulle få besøk av en kompis senere på kvelden og siden vi bytter ringeklokke systemet i dette bygget må jeg løpe ned fem etasjer for å låse henne inn, hva skjer da? Jeg tar henne med opp til 4 etasje (igjen) og gjør det samme en gang til, da ble jeg så flau at jeg sa til henne, LØØØØØØP! Vi løpe som bare pokker, ha ha

Dette er faktisk så flaut! Er det mulig å ikke ha hodet på rett plass? Ha ha.

Her kommer verdens beste Kvarg frokost oppskrift. (Ikke sponset, men gratis reklame er det for Kvarg på bildene)

P4140209P4140212

Ha en fantastisk dag videre, vi ses litt senere,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Jeg ler så høyt!!! Tror jeg tisset litt på meg…. HAHAHAH! Noe så GØYT!

    1. Espen Hilton

      Du skulle sett hvor fort jeg løp siste runden. SAVA!!!! HAHAHAHA