Mitt treningsutstyr!

Inneholder annonselenker

IMG_9877

God morgen og glad mandag dere.

I dag sto jeg opp klokken 06:10, planen var å kaste i meg en kaffe før jeg dro på morgentrening, men jeg gav faen og gikk bort til Sats på egen adrenalin. Noen ganger får jeg adrenalin-kick av litt rare tanker som å stå opp klokken 06:00 bare for å dra på trening, det er kanskje litt rart? Jeg elsker slike kick og etter 45 minutter med dette programmet er jeg nå klar for en deilig og inspirerede mandag.

Jeg skal ut å kjøpe litt maling til den ene veggen, videre til regnskapsfører for å gjøre pliktene mine og videre skal jeg finne noen som kan ta bilder av meg og noen antrekk, ha ha.  Jeg har stativ til kameraet mitt, men det er litt flaut å stå i parken helt alene å posere. Jeg har gjort det mange ganger før, må man, så må man!

Jeg har laget en liste til dere med noen antrekk fra fantastiske Nike og treningsutstyr som jeg bruker. Vinterjakkene fra Nike har blitt en storfavoritt hos meg. Varme og kule.

Vi ses litt senere. ha en fantastisk mandag.

FotorCreated

1. Nike jacket her 2. Nike jacket (black) her. 3. Nike jacket (green) her. 4. Nike jacket (blue) her

FotorCreated

1. Nike pants her2. Nike (green) pants her3. Nike (blue) pants her 4. Nike pants (gray/black) her

FotorCreated

1

. Nike winter jacket her 2. Nike winter jacket (green) her. 3. Nike winter jacket (blue) her

FotorCreated

1.

Nike underbukse (hyperwarm) her. 2. Nike treningsskjorte (hyperwarm) her

FotorCreated

1.

 Nike underbukse (hyperwarm) her. 2. Nike treningsskjorte (hyperwarm) her

FotorCreated

1.

Rumble roller her

FotorCreated

1. 

FoamRoller her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Avhengig av rulle! Toootalt!

  1. Espen Hilton

   jeg også 🙂

 2. Haha! Det ER så flaut å stå med det der stativet. Nå moteblogger jo ikke jeg lenger – det blir helst foto, reiser og interiør på min blogg. Men jeg husker mang en gang jeg passa på å finne steder det ikke var noen så jeg kunne knipse i fred. 😀

  Min mann drar meg på trening kl 05 om morgenen forresten… Jeg blir litt grinete av det men duverden så mye jeg får gjort de dagene. Da er jeg reneste Duracell kaninen resten av dagen haha ☺

  1. Espen Hilton

   Det er ikke så flaut, men kanskje litt når parken er fylt med mennesker og der står du og poserer alene, mens du knipser bilder av deg selv. Det er nok litt falut.

   Ha ha ha, dødsbra jobbet. For et bra team dere to er. 😀