Tusen takk for at dere har tatt meg ditt

PC251678

God kveld dere, da var nominasjonene ute på Vixen. Tro meg, jeg danset av glede da jeg fikk en melding at jeg hadde fått to fantastiske nominasjoner. Blir så utrolig glad altsår.

Dere har stemt meg frem til åretsmoteblogg sammen med noen saftige damer altsår ♥. Hva kan jeg si? Wow, dette har jeg ventet lenge på, endelig ligger det en herreblogg i denne nominasjonen.

Det har aldri før vært en mann på denne listen så bare det er jo en super-ære. Jeg skal være helt ærlig med dere nå så jeg ønsker denne prisen ekstremt mye. Tenk da? Nei, tror ikke jeg kan tenke for mye på det faktisk. Vinner jeg ikke, så vinner jeg ikke, men jeg har værtfall blitt den første gutten som er nominert til denne prisen, og det i seg selv er å vinne synes jeg.

Årets-sjerneskudd er virkelig en fantastisk pris som beviser at jeg som blogger har jobbet ekstremt hardt i 2015 for å bevise at jeg er her for å bli. Jeg tror dere som leser bloggen min skjønner hva jeg mener. Det er ikke bare å ha bloggen som jobb. Det tar tid, men mesteparten av tiden er det kjempe gøy og lærerikt. Jeg er sammen med noen kanonbra kandidater så dette blir veldig spennende.

Uansett hva som skjer fredag 15 januar så vil jeg bare takke for at dere leser EspenHilton.com, Snapchat, Facebook og Instagram. Det betyr masse ♥

Nå skal jeg på do fordi nervene har gjort at jeg må drite. Snakkes senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Lena kristin fagervik jenssen

    Gratulerer, men så e jo du suuuuper, ha ei god helg.

  2. Gratulerer! 🙂 Så gøy! Heier på deg!! 🙂