Disse 10 tingene viste du kanskje ikke?

P4180559-768x1024

Dette viste du kanskje ikke om meg, men på denne bloggen er jeg så ærlig som jeg overhode mulig kan. I dag tenkte jeg vi kunne snakke litt om ting du kanskje ikke viste eller hadde trodd om meg. La meg si det sånn, det er mye!!!!

1. Da jeg begynte å jobbe med tv fikk jeg tilbud om å gjøre en audition på TvNorge for å bli værmann. Som person så er det veldig lite jeg takker nei til, men dette kunne jeg helt sikkert latt være.

Jeg ser ikke på været og jeg sjekker det nesten aldri heller. Men det gikk en liten faen i meg som tenkte, så moro Espen, da får du en erfaring mer i hodet ditt og du lever jo bare en gang. Jeg har ledd så godt av dette etterpå, men ryktene har seg at både produsenter og folk har fått det med seg og sa i den tiden at han skal ALDRI på tv! Jeg sier, du skal aldri si aldri! Elsker når folk ikke har trua på deg så motbeviser du de i etterkant, love it!

2.  Jeg skulle på mitt tredje store audition for en rolle som programleder på TV. Jeg var så nervøs fordi jeg hadde sykt lyst på jobben og vet innerst inne at jeg er skapt for å underholde menneskene på den andre siden av skjermen. Jeg har trua på meg selv ass!

En venninne av meg som er programleder gav meg et «godt» tips som hun hadde gjort brukt da hun dro på sin andre auditions. En shot med tequila for å bli kvitt nervene. Jeg tenkte med en gang, ja hvorfor ikke, men så kom jeg på at jeg var mer glad i vin, så hvorfor ikke ta et glass med chardonnay? Det jeg hadde glemt var at jeg ELSKER chardonnay, så jeg drakk opp hele flasken før audition, ha ha. Jeg hadde en super audition fordi jeg er en good drinker, men jobben ble ikke min. Men det minnet tar jeg med meg videre. Tips, kom heller edru enn drikk en shot, eller en flaske med chardonnay!

3. Første gang jeg hadde sex? Ja, nå kan du lure. Neida. Det var faktisk i en busk og det var helt crap, men sykt morsomt å tenke på i dag da. Den morsomste plassen er på et fly, i den tiden hadde jeg virkelig ikke mye flyskrekk, det har kommet med årene, ha ha

4. Da Macklemore slapp singelen Thrift shop var jeg på ferie i USA. Da jeg skulle dra på flyplassen for å reise hjem ble jeg overfalt av fotografer som trodde jeg var Ryan Lewis som er vokalist, ha ha. Jeg bare NO IM A BLOGGER FROM NORWAY! De bare? Whats that? Blogging er ikke så stort i Los Angeles!

5. Eller da jeg var å besøkte kompisen min Trinny i London, (kjent fra Trinny og Susannah) ble vi overfalt av fotografer og det ble skrevet at Trinny var ute med en ung mystisk mann på en privat nattklubb i London, dette stemmer jo, men jeg er ikke så ung da, det finnes bilder, men jeg har ikke lov til å legge de frem på bloggen desverre, sånn har reglene for bloggere blitt.

6. En gang løp jeg en mil med plastikfolie rundt hele kroppen, bare fordi jeg ville se hva som skjedde etterpå. Freak! Det som skjer er jo at du drar vann ut av kroppen og er virkelig ikke sundt.

7. Dette var min første tv-serie som helt sikkert ingen av dere har sett. Den kom ut på TvNorge for noen årsiden. Trine Lise og Espen Hilton drar på karibien cruise. Sykt morsom opplevelse.

1191611924

8. Dette er tre av mine aller første blogg-bilder. Makan til posering, sykt morsomt! Skjer med de røde buksene og den baggen? Super fresh han Hilton!

2143796

9. Dette bildet er tatt en kvelden for mange årsiden da jeg møtte Lene Orvik for første gang. Hvor morsomt er ikke det? I dag er vi bestekompiser, hvem hadde trodd det etter denne kvelde? 

1005827-11-13234269704872

10. Da jeg var liten ville jeg jobbe med tv, mote og flytte til Amerika, skjedde ikke dette ville jeg drive en butikk hvor jeg kunne samle på ting. Jeg hadde virkelig ambisjoner og mål med den butikken, desverre så ble det aldri butikk, men jeg har i alle år samlet på ting og tang. Eller som andre ville kalt det, CRAP og SØPPEL!

Ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Morsomt innlegg