Dette kan du gjøre etter trening med god samvittighet!

God kveld folkens. Håper treningen har vært bra for dere i dag, min trening har vært helt for jævlig, blodsmak i munnen til tider, men jeg fullførte og det er det som teller. Det skal være ekstra tungt nå etter juleferien.

Jeg skal spise middag nå og ned på trening en gang til for å utføre en time med styrke, gleder meg.

Etter trening liker jeg å kaste beina godt på sofaen med en digg serie på Netflix. Jeg er et av de menneskene i Norge som ikke har tv hjemme. Mulig jeg skulle hatt det fordi jeg elsker God Morgen Norge sammen med en deilig god kaffe, kanskje en dag.

Mitt tips til tv-programmer dere kan se på Netflix: Making a murderer eller Youtube er The Jinx The Life and Deaths of Robert Durst

MAKINGA

Making a murderer er en serien med ti episoders krim fra virkeligheten og handler om et voldtektsforsøk og et drap i Manitowoc i Wisconsin i henholdsvis 1985 og 2005. Steven Avery (52) sonet 18 år i fengsel for et voldtektsforsøk i 1985, men ble satt fri da DNA-bevis frikjente ham og pekte ut en annen skyldig.

Jeg klarte ikke legge fra meg denne serien på ti episoder, klokken 04:00 ble jeg feridg i natt. Så spørsmålet er? Hvem er skyldig? Steven eller er det bare et fucked up rettssystem?

Robert Durst i The Jinx

The Jinx er en dokumentarserie i seks deler om Robert Durst, millionærsønnen som er mistenkt for å ha begått tre drap. Serien er regissert av Andrew Jarecki, og han legger ikke skjul på at Serials suksess nok vil være god drahjelp for serien.

Spørsmålet er: Hvor er kona? Hvem drepte hans bestevenn? Hvor kald kan et menneske være?

https://www.youtube.com/watch?v=RlmtNGYTO3U

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *