Gjør det hjemme om du ikke tør!

[kc_row use_container=»yes» force=»no» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»938682″][kc_column width=»12/12″ video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»508352″][kc_column_text]

P8250560-1024x768

God mandag folkens.

I dag har jeg lyst å dele en liten hjemmeoppskrift på treningsfronten.

Det finnes mange mennesker som ikke liker eller tør å trene på et treningssenter nettopp fordi man kan føle at man blir sett på som tjukke eller ha følelsen av utilpass. Som hvorfor er de på trening? De trener jo helt feil. Se på de da osv… Som en ny person på et treningssenter kan tankene ofte ta over og det gjør at man trener kanskje to – tre ganger i løpet av januar, så vil man ikke mer.

Jeg har et treningsprogram du kan gjør hjemme. Det finner du HER!

P8250549-1024x768

P8250559-1024x768

Håper dette kan bidra til å gjøre treningen lettere for dere som ikke er helt komfortable med å gå på et treningsenteret

Sofatrening er tungt og det funker ektremt bra.

Lykke til.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Takk for tips

 2. Christine

  Takk for tipsene! Ikke bestandig man rekker treningsstudioet, og da er hjemmetrening et godt alternativ synes jeg. Et spm, siden jeg leser forskjellig om dette på nettet. Er det egentlig «farlig» å trene magemusklene hver dag? Leser på noen plasser at det kan bryte ned musklene fordi de blir for overtrent. :/ Drømmer om en flat mage til sommeren, og da tenkte jeg å gjøre mageøvelser hver dag. 🙂

  1. Espen Hilton

   Bare hyggelig Christine 😀

   Det er ikke farlig å trene magemusklene hver dag, men om det er noe vits er et bedre spørsmål. Muskelene i hele kroppen trenger hvile, om du vil trene magemuskelene fordi drommen er en sixpack så kommer ikke den av å trene magen hver dag. Muskelne i magen kan trenes på så utrolig mange måter. Trener du bein, trener du også mage.

   Hadde jeg vært deg ville jeg ikke trent magen mer enn 2-3 ganger i uken. Ta inn cardio i treningen din, del opp treningen på de ulike muskelgruppen.

   Vil du at musklene skal komme frem må musklaturen også få hvile for å bli store. De trenger også riktig mat siden 70% av resultatet kommer fra maten.

   Flatmage til Sommer kan du nok lett få, men det vil koste mye av deg som person. Nå vet jo ikke jeg ditt utganskpungt da. Men la kroppen få hvile, tren forskjellig, husk beintrening og få med cardio i programmet ditt. Sjekk ut mitt fettforbrennings-program, dette funker. Spis riktig og ikke stress. Du har god tid til å nå ditt mål, stress kan også påføre fettceller btw.

   Lots of love.

   Espen