God morgen 2016. I love you.

God morgen dere og hallo 2016.

Jeg kan kanskje ikke stå på ski, men snøscooter kan jeg hvertfall kjøre. I LA må vi kjøpe vann på butikken, men på Brokke henter vi vann rett fra brønnen, helt gratis og det smaker mye bedre enn kjøpevannet. Vi starter med å sette barna i vogna, kaster de av på toppen av bakken så de kan renne ned igjen med kjelken, så tar vi “voksne” turen for å hente drikkevann og dusjevann.

Livet på Brokke og hytta er ikke så ille om jeg kan si det selv. Det er nå bare noen timer til vi setter oss i bilen og snur ruta mot Oslo. Back to reality og tilbake på jobb for full guffe. Jeg gleder meg veldig til å sette 2016 i femte gir uten reverse. YES 2016!


PC311902

Ingenting slår en deilig lunsj av pæreskinke på bålet utenfor hytta. 

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Maria

Reply

Godt nytt år! Jeg er også kjempeklar for 2016! 🙂

Espen Hilton

Reply

God nyttår kjære du. 2016. WEEE 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton