Hun var virkelig en dans på roser!

DSC_0932

God kveld dere, jeg er i jet-lag mood og voknet nettopp opp. Gud som jeg hater Jet-lag livet.

Folk bruker ofte ordtaket, (Livet er ikke er en dans på roser), men hver gang jeg møte min tante Reidun var virkelig livet en dans på roser. Kom du inn døren hvor hun befant seg var det aldri dårlig stemning. Hadde du en dårlig dag ble du ble godt humør med en gang, og alt du ville var å ta deg en dans og kaste roser rundt i rommet. Livets gladlaks var hun virkelig.

Min kjære fine tante død brått i julen. Tante Reidun var kanskje ikke tanten min gjennom blod, men hun var min tante uansett. Tante Reidun ble alt for ung og etterlater seg fantatiske barn, barnebarn og en mann som elsket henne over alt på jord. 

Noen ganger kan ting skjer så brått og da sitter du der som et spørsmålstegn etterpå, hva sjedde? Hvorfor skjedde dette? Hun var jo alt for ung!

Min fine tante Reidun vil alltid være i mitt hjerte og minne som den gavmilde og støttende kvinnen hun var. Hver gang hun kom på besøk i Oslo var hun alltid en humørspreder og kjeften hennes stoppet aldri, slike mennesker er virkelig unike. Jeg er evig takknemelig for det hun har lært meg og minnene jeg sitter igjen med.

Jeg glemme aldri da hun og min mamma kom på min premierefesten min for noen år siden. Begge to var så stolte, de hadde shoppet seg nytt antrekk siden det skulle komme så mange kjendiser på denne festen og de var begge full av adrealin og selvsagt nervøse for en slik fest hadde de aldri vært på.

FotorCreated

Det tok ikke lang tid før disse to bygdedamene beviste hvem som virkelig var de ekte stjernene på denne premierefesten, ha ha. Det var ikke oss som var med i programmet, det var tante Reidun og mamma som eide den festen 100%. Hilsen Tv3.

Er det en ting jeg har arvet fra begge disse to damene så er det at ekte bygdemennesker er de som ikke drar på et filter når de møter andre mennesker. De er bare seg selv, take it or leave it! Klarer du ikke å håndtre oss så vet alle hvor døren er, vi har ikke tenk å gå før vi blir kastet ut!

Ta vare på de du er glad i for du vet virkelig aldri når siste time kommer.

Tante Reidun, du vil alltid være et forbilde for meg. Jeg gleder meg til å vise deg hva fremtiden min bringer. Jeg vet du sitter i dronningstolen din i himmelen med en sigarett og en liten coctail og heier på meg.

En siste farvel fra mamma til Reidun.

FotorCreated

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Sender deg en god klem ♡♡
  Hun høres ut som hun var en fantastisk, ekte,unikt menneske ♡♡

 2. Kondolerer,dette vsr trist Jeg har aldri kommentert verken her eller på snappen din..før igår/idag Tante Reidun og din Mor,høres mer ut som Bergensere enn Bygdedamer..hihi..Kjeften min går vist i ett også,og jeg er ikke redd for å by på meg selv…Noe de her Sør sier må være fordi jeg er Bergenser..Men det er «take it or leave it».Jeg er meg 😉 Skulle du være trist og lei en dag,er jeg sikker på at «minnene» fra den Premierefesten vil få deg til å smile,sammen med andre gode minner som du kan minnes med et smil.Men veldig trist når de som står en nær,så brått går bort. Føler med deg! Og vit at du som din mor og reidun,du lyser opp dagen til ukjente med din blogg/snapp 😉 Du lyser iallefall opp mine dager!Derfor legger jeg nå igjenn en hilsen her for først gang.Klem fra Yvonne ♡

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Yvonne. <3 <3
   Hun var en magisk dame.

 3. Sender deg varme og gode klemmer ❤️
  En sånn tante er godt å ha
  Men så ufattelig tungt å miste, da er det godt med alle fine minner ❤️
  Varme klemmer fra Hemsedal