Velkommen til Santa Monica!

PC241533

God jul igjen dere.

Julaften i Los Angeles er litt anderledes enn hjemme i Norge. Vi feirer i den 25 her borte så i går dro vi til Santa Monica og koste oss med karuseller i mange deilige farger. Har du enda ikke besøkt Santa Monica er dette plassen hvor du virkelig kan kose deg med hele familien. Tenk opplevelser, mat og shopping på en og samme plass. Urbane mennesker og gåturer ved strandkanten.

Denne plassen er like bra på dagtid som på kveldene.

PC241637

Enten kan du gjøre som oss og dra på stranden og brygga å ha en playday med alle du er glad i, eller dra på shopping på promenade med visakortet vi alle elsker. Det finnes så utrolig mye bra shopping her. Kyss mannen din så får du sikkert kjolen du vil ha.

PC241613

Skulle jeg valgt mellom Santa Monica eller Venice Beach, hadde det blitt Santa Monica jeg hadde besøkt. Venice er kult og getto, men det er ikke så mye å se eller shoppe. På Santa M finner dere shopping, mat og opplevelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241564

PC241607 PC241597 PC241605

PC241554

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PC241577

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PC241538Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Jeanette W

Reply

Åå herligfred! Savn! Kos deg så masse og god jul til deg og dine 😀 <3

Mari

Reply

Hei, Espen:)

For en herlig blogg du har! Husket å ha sett deg å tv, du er veldig flink å style og ikke minst med mennesker:) Jeg får så digg minner i hodet fra Santa monica beach som jeg var på i Sommer, synd det var overskya når jeg var der… takk for du deler:)

Mari

Espen Hilton

Reply

Tusen takk Mari 😀 Hyggelig å høre. Jeg elsker mennesker så da blir jobben lettere.

Ååå så kjedelig, da for jeg håper du får en annen opplevelse neste gang du besøker Santa Monica.

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton