Velkommen til Santa Monica!

PC241533

God jul igjen dere.

Julaften i Los Angeles er litt anderledes enn hjemme i Norge. Vi feirer i den 25 her borte så i går dro vi til Santa Monica og koste oss med karuseller i mange deilige farger. Har du enda ikke besøkt Santa Monica er dette plassen hvor du virkelig kan kose deg med hele familien. Tenk opplevelser, mat og shopping på en og samme plass. Urbane mennesker og gåturer ved strandkanten.

Denne plassen er like bra på dagtid som på kveldene.

PC241637

Enten kan du gjøre som oss og dra på stranden og brygga å ha en playday med alle du er glad i, eller dra på shopping på promenade med visakortet vi alle elsker. Det finnes så utrolig mye bra shopping her. Kyss mannen din så får du sikkert kjolen du vil ha.

PC241613

Skulle jeg valgt mellom Santa Monica eller Venice Beach, hadde det blitt Santa Monica jeg hadde besøkt. Venice er kult og getto, men det er ikke så mye å se eller shoppe. På Santa M finner dere shopping, mat og opplevelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241564
PC241607PC241597PC241605 PC241554OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241577OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241538

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Åå herligfred! Savn! Kos deg så masse og god jul til deg og dine 😀 <3

 2. Hei, Espen:)

  For en herlig blogg du har! Husket å ha sett deg å tv, du er veldig flink å style og ikke minst med mennesker:) Jeg får så digg minner i hodet fra Santa monica beach som jeg var på i Sommer, synd det var overskya når jeg var der… takk for du deler:)

  Mari

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Mari 😀 Hyggelig å høre. Jeg elsker mennesker så da blir jobben lettere.

   Ååå så kjedelig, da for jeg håper du får en annen opplevelse neste gang du besøker Santa Monica.