Color me magic Los Angeles!

PC241524

Color me magic gjennom hele Santa Monica.

Bildene sier sitt om hvor fantastisk fargerik Santa Monica er. Jeg kjenner ikke til dette hotellet, men med tanke på at det ligger rett ved stranden er nok dette skamdyrt, men veldig bra. Jeg ville sjekket airbnb om dere ønsker å bo i LA området. Det er billigere enn hotell og da får du det mer hjemmekoselig.

PC241642

Trenger du bil så ikke ta taxi, det er hvertfall dyrt i LA. Last ned Uber, mye billigere og du kan velge mellom tre forskjellige standar på bilene. Billig bil, vanlig ny bmw type eller en luksus bil som er hakket dyrere, men her får du vann og tyggis inkludert i prisen, ha ha. (selvsagt glutenfri)

Jeg ville valgt den billige bilen, da får du en mye mer morsommere tur med en sjåfør som har personlighet. Luksus bilene sitte sjåfør med dyr dress og ikke sier så mye, dont like it! Lenge leve en bil med personlighet.

PC241540PC241612PC241614PC241544PC241548PC241553PC241529

Denne dama ass. Elsker alt med henne ♥ Desverre så var jeg sulten og hadde så lavt blodsukker at jeg valgte lunsj istedet for spå-dag med henne. 

PC241628

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *