Banebrytende reise som en transgender pioner.


God jul mine fine lesevenner.

Endelig er det julaften hjemme i Norge. Dere har helt sikkert nettopp stått opp og sitter med familien rundt frokostbordet, eller ser på disneyfilmene på NRK og spiser masse digg usunn mat til frokost. Slik starter jeg mine juledager når jeg er på hjemmebane.

Jeg har nettopp kommet hjem fra kino hvor vi har sett The danish girl ( Den danske piken) Denne filmen er så viktig for samfunnet vi lever i. Filmens historie er hentet fra 1800 tallet om den bemerkelsesverdige kjærlighetshistorie inspirert av livet til kunstnere Lili Elbe og Gerda Wegener. Lili og Gerda ekteskap og arbeid utvikle seg som de navigerer Lili banebrytende reise som en transgender pioner.

The-Danish-Girl-Poster-1

Det vi har kommet mye lenger med er utviklingen av selve opp operasjonen rundt dette, men desverre så er det slik at i vårt samfunn så skal man helst ikke være for mye annerledes enn resten av folkene rundt oss. Det å være annerledes er det det viktigste man kan være mener hvertfall jeg.

Denne filmen kommer til å ligge veldg høyt oppe på Oscar-utdelingen og jeg håper Eddie Redmayne stikker av med prisen for årets mannlige skuespillere for rollen som Lili. Denne MÅ dere se på kino for det er en av årets viktigste filmer.

Håper dere får en helt fantastisk start på dagen. Nå skal jeg legge meg og vokne opp til både joggsko og trening. Natta.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *