Velkommen til Los Angeles!

PC140935

God dag dere.

Jeg overlevde flyskrekken nok en gang, men tror det var takket være 10 gram valium`s.

Vi flydde British airways fra Oslo- London –LAX .

Det er noen som virkelig kan gå meg på nervenen når man skal opp tidlig for å fly, og nå er det mulig jeg tråkker litt hard i, men når man står opp klokken 04:00 på natten for å rekke flyet som går klokken 07:00 da forventer jeg en avslappet flytur hvor det er stille på morgenquisten.

Da jeg setter meg på første flyet kommer det en hærlig familie og setter seg bak meg og fra første stund er det hyling, sang og latter. Jeg skjønner det kan være mye å holde styr på når det er en familie med to voksne og to barn. Klokken er jo 07:00 og med toppen tre timer søvn og nerver på høyspenn lurer jeg på, burde jeg få lov til å si fra her?

Er det frekt å spørre mannen om du kan holde barna og konen din litt stille? Eller burde ikke moren si til barna at det er veldig tidlig, og folk er helt sikkert veldig trøtt, så nå må dere være stille eller ha innestemme til vi er fremme? Det var mange som satt og holdt seg på ørene for å slippe både hyling og sang.

Jeg hadde veldig lyst til å snu meg og be om fem minutter stillepause, men for å ikke virke for frekk la jeg det bare ligge. (krysset-fingrene for at noen andre tok på seg det ansvaret, men nope)

Jeg var ikke sur, bare veldig, veldig trøtt og full av flyskrekk!

Nå er jeg hvertfall fremme i Los Angeles og gleder meg til å oppdatere dere både på bloggerten, insta og snapchat om livet med min hærlig LA famile.

PC150939
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere tips fra Lala-land så fyr løs, det kommer uansett shopping og resturant tips etterhvert. God jul fra stuen hos oss ♥

PC150953

Jeg elsker hvor harry husene i nabolaget er, amerikanere gjør det virkelig større enn de fleste, ha ha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PC150952 

XX jetlag HiltonÅrest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Skal «gjøre» California til sommeren. (Reiser med mann og tenåringer, ingen skrikerunger :-))Har du tips til bosteder som er bra, men ikke altfor dyre i L.A? Skal innom San Diego, Las Wegas, San Fransisco, og kysten ned til L.A igjen. Tips mottas med stor takk 😉

  1. Espen Hilton

   Hei Stine, Selvsagt kan jeg hjelpe deg.
   Det beste du kan gjøre er å gå inn på airbnb og finne deg leiligheter der, veldig billig og nok det smarteste når det kommer til soveplasser. Det er veldig trygt og leser du deg opp såanbefalinger fra andre som har bodd på disse plassene 😀

   Når det kommer til Las Vegas er det billig å bo, her handler det om å tjene penger på gabling så derfor er hotellene billige og veldig fine:D

   Si fra om det er noe mer du lurer på-
   Espen-

 2. Uff Så kip start på dagen da, jeg er en av de mødrene som elsker å reise med min lille familie. MEN Når vi reiser tidlig om morran så får mine barn beskjed før vi drar å kvelden før å dager før at: Dette er et fly som går veldig tidlig, å at det finnes mennesker på denne flyturen som ikke har barn. Så vi må holde oss rolig etc. Men så er jeg en super mamma å da 😉 å vet hva som fenger mine barn, de har sekken sin full av ting den kan holde på med. Å De vet at vi bedriver ikke lek i flyseta.VI roper ikke, vi snakker innestemme. her er det rolig stund å Ipaden er klar fullpakket med filmer spill etc. Å går går ipaden tom for strøm så har mamman self en slik dings som ladder den opp igjen 😉 De har bøker som de kan lese. Dette gjør jeg slik at jeg selv skal få en så god flytur som mulig 😉 Ungene har headsett som er støyreduserende, mor tar på seg sovemasken sin… å da vet de skal de ha kontakt med meg så roper de ikke. de dytter i armen min slik at jeg kan » våkne » å finne ut hva de vil. Så kjedelig å fly så langt med bråk hele tiden. Jeg kan bli hun sure damen hvis jeg får ett barn som sparker i stolryggen min hele tiden. å hvor foreldrene rett å slett ikke bryr seg. Når jeg har kontroll på mine barn slik at mine med passasjerer skal få en så fin flytur som mulig så forventer jeg det av andre foreldrer. hvis ikke så får de jaggu høre det. For jeg er ikke redd for å si i fra. For de kan ikke klage på mine barn for mine barn har fått oppdragelse . phu

 3. Vi har sjekket Airbnb, men er usikre på hvilke område vi bør velge. Har du noen tips?

  1. Espen Hilton

   I Los Angeles burde du velge West Hollywood. Da er du i nærheten av alt. Her burde dere dra på søndagsmarked på Melerose. Det er helt fantastisk, pluss på Melerose er det helt fantastisk vintage-shopping.
   San Diego, Coronado island er bra

   Las Vegas, Er billig, så gå for et hotel-rom
   San Fransisco – union square er nært både shopping og perfekt 😀

 4. Tusen takk for tips 🙂 Mulig det kommer flere spørsmål. God jul