Tv-tid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag fine mennesker.

Ikke så heldig med det fellesbildet der gitt, men det er ikke så viktig igrunnen fordi det handlet ikke om bildet, men om en rekesaltat. Jeg ble spurt om jeg ville være med Tv2 for å teste ut rekesalat siden mat er en viktig ting på blogge og takket selvsagt ja.

Jeg kommer fra Sørlandet og vi har jo fått reker intravenøst fra vi var små så rekekvalitet er veldig viktig for oss. Hvem som kom best ut i denne testen kan jeg nok ikke fortelle før det kommer på tv i januar, og dere som kjenner meg godt vet at jeg svarer veldig ærlig på ting, ha ha

Morsom dag var det hvertfall. Nå må det jobbes med regnskap, pakking til Los Angeles før fredagen avsluttes på Nobelkonserten. Vi ses litt senere uansett.

PC090635

Sava som det blåste denne dagen, kan du se vi fryser? Ha ha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅrest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton