HATER NÅR DETTE SKJER!

PC100716

Yo folkens, du vet du har trent mye i det siste når skjorten ikke vil holde seg på plass, ha ha. Her er jeg på veien og passet på at ikke kom noen biler mot meg, så sprekker skjorten fordi jeg har brukt to uker på å pumpe opp brystet på trening. For mye proteiner?

Jeg tenker det er like greit å legge med bildene på hvordan det virkelig var istedet for å droppe de. Hva er denne tingen jeg har med å holde i håret mitt hele tiden? Mulig jeg trodde at det så sexy ut på bilder eller kanskje jeg har sett noen på Instagram som virkelig klarer å gjøre det kult, jeg klarte ikke helt det.

I morgen er det julebord så da regner jeg med noen andre river opp skjorten og drar meg i håret i løpet av kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakken kjøpte jeg i 2002, hvor fett er det ikke at man kan ta frem klær som nesten er 14 år gammelt og sitter forsatt like bra på! Jakken kostet meg 599 kroner på H&M. Hvem sier at H&M ikke har kvalitet? I dont!

PC100704

PC100691

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PC100671

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet var også helt fenomenalt altsår!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅrest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton