Morgenbrød på en torsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere, eller kanskje god dag passer bedre nå.

Jeg er nettopp ferdig med dagens trening sammen med Linéa. Vi har kjørte en hard beinaøkt så da tok det meg faktisk fem minutter ekstra å komme opp trappen hjemme, ha ha. Hater å trene bein ass, men en gang i uken må de også trenes.

Planen var å spare dette morgenbrødet til søndag, for det er da jeg har matdag hvor jeg kan trykke alt jeg ønsker i trynet, men etter en slik treningsøkt sa kroppen og hodet mitt, kos deg med morgenbrødet ditt denne torsdagen. Lucky me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskriften på dette protein-morgenbrødet er simpelt.

Du kan lage brødet på denne oppskriften her. Bare husk å legg brødet ut og ikke rull det som et rundstykke. Bruker du denne røren vil du få to lange protein-morgenbrød. Jeg har valgt avocado som «smør» på bunnen, 6 oppkuttet cherry tomato, 4 speilegg, men du bruker bare 2 plommer. Avsluttningen er en deilig pakke med Bacon. Perfekt for en mann, men ville brukt halvparten om du er en kvinne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vil få i deg proteiner, karbohydrater, fett og masse energi på en gang. Dette kaller jeg kvalitetsmat etter en deilig beinøkt.

Nå venter jeg bare på Anne Brith som skal henter meg. Vi skal ta turen til Siljan kommune for å ønske lille Nelia en happy birthday. Dere kan følge oss på Snapchat om dere vil være med på turen. @espenhilton @annebrith.no

Vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. .. Her også, ja. Bacon er ikke kvalitetsmat. Faktisk er det noe av det verste du kan spise. Har du lest WHO’s rapport om kjøtt og kreft?

  Du burde heller skrive at dette er fast food eller «kosemat som bør begrenses», ikke lure folk til å tro dette er bra mat. Tomater og pesto (uten ost) er flott det, men bacon og hvitt brød er ikke det.

  1. Espen Hilton

   Hei Heidi, jeg skønner du aldri har vært innom eller lest bloggen in før, men det går bra og velkommen skal du være!

   Når det kommer til mat som denne må du nesten lese hva jeg skriver tydelig. Jeg sier at dette er mat jeg spiser på mine «spisedager» Da forstår nok dem fleste at dette er dager hvor jeg unner meg noe ekstra.
   Bacon er nok ikke dn type kvalitetsmat, men for meg er dette min type kvelitetsmat fordi jeg nesten aldri spiser slik mat!
   Tomat og pesto uten ost er flott? Ost er veldig flott og sun.

   Dette er ikke hvitbrød, linken til oppskrften ligger med i innlegget!

   Ha en topp kveld.