Slik lager du den mest personlige julegaven.

Inneholder gratis (reklame) tips til leserene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag dere.

Det finnes mange triks på hvordan du kan lage julegaven din mer personlige, men i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager mine personlig julegaver. Det finnes en sykt kul app som du kan laste ned på mobilen helt gratis, den heter Printic.

Skjermbilde 2015-12-07 kl. 09.48.59

Når du har lastet den ned, åpner du app`n og derfra velger du 50 bilder som du har liggende på din mobilen. Når alt er gjort trykker du betalt. Husker jeg rett koster dette rundt 200 kroner og frakten er gratis.

Er gaven til mamma blir julegaven pakket fint inn og istedet for en vanlig til og fra lapp. blir det er bilde av henne og meg i polaroid, og på baksiden skriver jeg en personlig hilsen.

Når «julenissen» skal gi gavene er det lettere og kulere å finne gaven i sekken og gi til hun mor. Er ikke dette en kul ny vri på julepakkene? Denne nettsiden lager også personlige kalendere, bøker og andre morsome ting. Sjekk den ut her.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. GENIALT! Har lastet den ned allerede Men.. Spørsmål.. Hvor lang tid tar det ca før de kommer i posten?? Hadde vært greit å vite før jeg bestiller før jul.
  Og vet du hva som er forskjellen på pakkene deres? Ser det er en christmas edition osv.. Er dette noe som vises på selve bildene eller kun boksen de kommer i?

  Takk for svar 🙂

  1. Espen Hilton

   God kveld kjære du, for meg tok det en uke så var pakken i posten.

   christmas edition har jeg aldri bestilt, mulig det er nytt i år, men kan høres ut som et tilbud, eller at de har tatt med noe julopplegg på bildene:D