Mandagens grønnsakspasta :D

Mandagens grønnsakspasta er så god og så enkel å lage. Du trenger bare en squash som du skal kutte opp mens du hører på litt julemusikk (Det tar litt tid å kutte squash`n i pastastrimler) Når du er ferdig med squashkuttingen, legger du squash`n i stekepanna på rolig varme i ca 180 sekunder. Rulle den litt frem og tilbake med stekespaden din (Lat som du skal vugger et barn til søvne)

Etterpå finner du frem 150 gram karbonadekjøttdeig, kast over litt deilig krydder (Jeg bruker sitronpepper, salt og pommes frites krydder, ha ha) Ta et deilig stykke hvitløksfedd som du hakker ihjel før du legger den i karbonade ( Tenk på noen du virkelig ikke liker når du hakker den, det hjelper på energien)

Etterpå finner du frem en boks med røde sexy tomater som kommer på en boks fra Rema 1000 til fem kroner. Kast denne over karbonadekjøttdeig (Tenk skrekkfilm Carrie)

Når det har gått ca 10 minutter kan du sette deg ned på godstolen din og nyte et stykke deilig måltid av både grønt og rødt som er sunt for hele kroppen din.

NB: Vil du kose deg litt ekstra på en mandag, tar du deg et glass med rødvin til middagen. Jeg anbefaler husetsrødvin. Den koster 98 kroner på polet og jeg bryr meg ikke om merket så lenge den har 12% alkohol, PS: Husk vann!

VIKTIG: Det kan være lurt å ta det i motsatt rekkefølge, så ikke pastaen blir kald, ha en fantastisk  middagsopplevelse!

PC050530OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Elisabeth

  Ekstremt bra innlegg! Æ syns Sophie Elise e tøff å det e fan mæ du å ✌️

 2. Må dessverre meddele at dette måltidet IKKE er sunt. Det er ikke sunt å spise så mye kjøtt, selv om du har grønnsaker ved siden av. Helsedirektoratet anbefaler MAKS 500 gram kjøtt i uka, og her har du 150 gram i ett måltid alene, i tillegg til at du sikkert har spist kjøtt til frokost og lunsj.

  Det som er enda verre enn rent kjøtt for helsa er behandlet, prosessert kjøtt, sånn som kjøttdeig.

  Det er greit at du deler oppskrifter, men ikke lur andre til å tro det er sunt, vær så snill.

  1. Espen Hilton

   Hei heidi igjen! Jeg skjønner at du er veldig opptatt at mennesker ikke skal spise kjøtt, men da tror jeg kanskje du skal begynne å lese andre bloggere som ikke skriver om denne type mat.

   Jeg skriver og kan stå for mine oppskrifter anytime! 150g kjøtt i en middag er ikke for mye, hadde jeg spise kjøtt på dagen så hadde nok det gått bra med måten jeg trener på, men igjen så har du nok aldri lest denne bloggen før.

   Dette er sunt. Det er grønnsaker og karbonadedeig. Sunt og godt. Ferdig snakket.
   Ha en fin kveld!