Jeg vil gi deg den ultimate julegaven, helt gratis!

Inneholder sponset gave til lesere fordi jeg er Specsavers-ambassadør.

Hei dere og god søndag.

Håper ikke ukene nå mot jul er alt for stressende med tanke på julegaveshopping! Jeg har snakket med mine sjef på Specsavers, og har nå fått lov til til å gi dere den ultimate julegaven HELT GRATIS! Siden jeg ikke har ikke julekalender på bloggerten i år, ville jeg gi dere en adventsgave.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i denne trekningen er å fortelle meg hvorfor nettopp du trenger en synstest, thats it! Legg igjen en kommentar og gjerne følg Facebook siden min, da blir jeg glad, men du må ikke følge FB siden min om du ikke ønsker det, men FB siden min har andre spennende konkurranser også.

Gaven du skal få av meg er en gratis synstest, og du skal få velge deg et par briller fra vår selected by stand som du finner i alle 75 butikkene i Norge. Her finner du noe for både jenter og gutter. 

FotorCreated

Har du eller noen i din familie briller som ikke lenger er i bruk, kan de leveres til nærmeste Specsavers-butikk, og de vil få nytt liv i Tanzania.

Vi reiser ned til Tanzania hvert år for å dele ut disse brillene du donerer til oss. Med på reisen er flere av våre optikere og optikerassistenter slik at vi også kan få gjennomført synsundersøkelser. For å kunne gjennomføre disse hjelpeaksjonene er vi avhengig av at noen donerer brillene de ikke bruker lengre. Vi tar derfor i mot brukte briller hele året slik noen i Tanzania kan få et nytt syn på livet, bokstavelig talt.


Håper dere få en fantastisk dag videre og husk å ta vare på hverandre. Det er mange som ikke er like heldige i julen slik vi er. Del gjerne dette innlegget slik at vi kan nå mange mennesker som kan donere briller til Tanzania. Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Det er ikke mer enn 6 måneder siden jeg hadde sist synstest, men hva hjelper det når synet endrer seg i rekordfart? Jeg er vel snart blind, foråsidetsånn… Ikke nok med at jeg absolutt burde tatt meg enda en ny synstest, brillene mine forsvant i sommer. Om de forsvant på stranden, i båten, i et hus eller på en festival, nei det er eg sannelig ikke sikker på.. Eneste eg vet er at det var de *perfekte* brillene, og jeg har virkelig ikke råd til å bruke 7000 kr på nye briller nå… Så da går jeg her da, men synet litt på snei og hodet i press. Ja, eg trur eg trenge ein liten synstest altså! :-*

  1. Synd jeg ikke så denne konkurranse før nå. Brillene mine begynner å bli drittstygge på siden da de er slitt, glassene var tilpasset mine øyne for 5 år siden. Nå skulle jeg vel hatt en ny synstest og nye briller. Åh, irriterende og være avhengig av briller og samtidig ikke ha råd til de …

 2. Stine Breidfjord Olsen

  Igår var jeg på sesjon2 for å se om jeg var tjenestedyktig for forsvaret. Den fysiske og teoretiske delen gikk veldig bra. Så kom helsesjekken. Jeg skulle blandt annet sjekke hørselen og teste synet. Det viste seg at jeg dessverre hadde for dårlig hørsel og problemer med synet. Dette var nok til at jeg ble fritatt fra tjeneste i forsvaret, og planen min er dermed å studere på universitetet i Stavanger til neste år. Ettersom jeg av og til har problemer med å lese hva som står skrevet på tavla, teksten på TVen og ofte sliter med hodepine, vet jeg at jeg burde ta en synstest (helst for lenge siden). Dette hadde altså kommet veldig godt med som ferberedelse til studentlivet!

 3. Hei Espen!
  Eg er masterstudent på siste året, og jobbar for tida med oppgåveskriving. Det tar mange timar dagleg og ofte går eg heim og har vondt i hovudet. Det er no ca. 7 år sidan eg var på synstest, og som student har eg rett og slett ikkje råd til å kjøpa nye briller. Det hadde derfor vore kjempeflott og fått både test og briller gratis 🙂

 4. Hei.. Jeg pleier aldri å delta på slikt, men klarte da å på en eller annen måte å forvirre meg inn på bloggen din. Så her er jeg!
  Jeg bruker et par briller fra.. Nille. Fordi studentøkonomi. Også ser jeg bra ut i de fleste briller, men da igjen, ser kanskje ikke så bra.
  Stå på videre mot mobbing. Gjør meg glad å lese slikt. (Helt urelatert til dette innlegget, men dog. Det var slik jeg havnet her.).

 5. Jeg trenger synstest fordi jeg har allerede dårlig syn, men er for fattig student til å gjøre noe med det. Jeg har allerede hatt synstest og kjøpt briller, men etter noen år passer ikke de synet lenger. De kan jo forsåvidt sendes med til Tanzania. Smisk smisk, men helt sang.

 6. Henriette

  Prøver lykke her også! Har hatt briller i ca 1,5 år nå. Har ikke mulighet til å gå over til linser, så er liksom litt stuck. Er blitt godt vandt til det, men kjenner det hadde vært veldig deilig med et brillepar å bytte på! Det blir jo en del av antrekket, så hadde blitt veldig glad og takknemlig! Har dessverre ikke muligheten til å kjøpe meg ett par til selv, så det hadde virkelig betydd mye mer enn du aner! En ny synstest er sikkert også veldig på tide!

 7. Gunnhild

  Næmmen, dette var virkelig en genial adventsgave. Jeg har utsatt og utsatt dette med å bestille synstest av den enkle og teite grunn at jeg ikke bruker briller. Jeg tok en test i 2009, da jeg studerte sykepleien, og synet var ok. Jeg har virkelig merket en endring, spesielt på avstand og i mørket. Vel vel.. Nærmer en seg 29, følger det vel med. ;P Pytt pytt, briller er dødskult uansett, så om synstesten sier noe annet denne gangen skal jeg jammen pønte meg med noen stilige glasses. God førjulstid, Espen. 🙂 🙂