Jeg vil gi deg den ultimate julegaven, helt gratis!

Inneholder sponset gave til lesere fordi jeg er Specsavers-ambassadør.

Hei dere og god søndag.

Håper ikke ukene nå mot jul er alt for stressende med tanke på julegaveshopping! Jeg har snakket med mine sjef på Specsavers, og har nå fått lov til til å gi dere den ultimate julegaven HELT GRATIS! Siden jeg ikke har ikke julekalender på bloggerten i år, ville jeg gi dere en adventsgave.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i denne trekningen er å fortelle meg hvorfor nettopp du trenger en synstest, thats it! Legg igjen en kommentar og gjerne følg Facebook siden min, da blir jeg glad, men du må ikke følge FB siden min om du ikke ønsker det, men FB siden min har andre spennende konkurranser også.

Gaven du skal få av meg er en gratis synstest, og du skal få velge deg et par briller fra vår selected by stand som du finner i alle 75 butikkene i Norge. Her finner du noe for både jenter og gutter. FotorCreatedHar du eller noen i din familie briller som ikke lenger er i bruk, kan de leveres til nærmeste Specsavers-butikk, og de vil få nytt liv i Tanzania.

Vi reiser ned til Tanzania hvert år for å dele ut disse brillene du donerer til oss. Med på reisen er flere av våre optikere og optikerassistenter slik at vi også kan få gjennomført synsundersøkelser. For å kunne gjennomføre disse hjelpeaksjonene er vi avhengig av at noen donerer brillene de ikke bruker lengre. Vi tar derfor i mot brukte briller hele året slik noen i Tanzania kan få et nytt syn på livet, bokstavelig talt.


Håper dere få en fantastisk dag videre og husk å ta vare på hverandre. Det er mange som ikke er like heldige i julen slik vi er. Del gjerne dette innlegget slik at vi kan nå mange mennesker som kan donere briller til Tanzania. Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

The author didnt add any Information to his profile yet

108 Comments

Lotte Torsdotter

Reply

Heei
Jeg trenger rett og slett ny synstest fordi det begynner å bli noen år siden jeg har fått det sjekket, og jeg har begynt å merke at jeg ser dårligere i de brillene jeg har nå.

Charlotte

Reply

For en fantastisk premie! Satt senest i går og deppet litt over de knekte brillene mine.. Har måttet lese til eksamen uten brillene mine i år, og det har virkelig tatt på. På en annen side så tror jeg ikke at brillene mine har vært i riktig styrke, så har lenge tenkt på å ta meg en ny synstest. Jeg må jo skaffe meg nye briller før vårsemesteret starter igjen, for jeg orker rett og slett ikke å lese pensum med en konstant hodepine..! Siden jeg er student, så hadde jo dette vært ypperlig å vinne, da jeg ikke kan skryte på meg så mye penger til overs når den kjære familien har fått sine julegaver. Det blir liksom ikke noe penger igjen til å bruke på meg selv. Krysser fingrene for at jeg vinner denne flotte flotte premien! Dessuten er det så kjekt å kunne ha briller fra Specsavers, som utretter en så stor forskjell for mennesker <3 Ha en strålende søndag!

Sylvia

Reply

Hadde vært gøy og vinne. Trenger å oppgradere brillene mine. Akkurat nå har jeg inne briller som jeg ikke tør bevege meg ut med. Bruker derfor en del linser. Hadde vært greit og ha noe og bytte på med.

Stine rødland

Reply

Wuhu endelig en nyttig ting man kan vinne 🙂 dette hadde passet meg supert. bruker briller, men sist jeg hadde syns test er vel så mange som 4 år siden, og brillene er enda eldre, så ja det hadde vært moro med en ny test og noen nye freshe briller 🙂 krysser alt som kan krysses 🙂

Hilsen stine 😉

Ingrid Andersen

Reply

Takk for super info, jeg skal levere inn gamle briller etter barna

Sara

Reply

Jeg trenger synstest og nye briller for nå går jeg rundt i en verden som rett og slett er ganske blurry, men som du sier er det ganske dyrt og jeg har derfor ikke hatt muligheten til å prioritere dette! Har utrolig lyst til å vinne denne konkurransen slik at verden kan bli litt klarere for meg igjen 🙂

Marita

Reply

Hei Espen

Skulle så absolutt hatt meg ny syns undersøkelse hos spacsavers. Tror det er rundt 2 år siden sist jeg var hos undersøkelse. Er veldig avhengig av briller når jeg er ute og kjører bil, noe som jeg gjør daglig fram og tilbake fra jobb.

Og for en stund siden var jeg på besøk hos min søster og hennes 3 herlige barn, den minste hadde funnet brillene mine som jeg la fra meg på kjøkkenbordet og skulle selvfølgelig prøve de, for det er jo veldig spennende med briller på. Det som skjedde at han klarte å knekke av ene siden på brillene mine så nå er de godt tapet, noe som selvfølgelig ikke er særlig fint og litt ubehagelig å ha på. Så det har ikke vært feil med nye fine briller til jul.

Ha en fin dag.

Heidi M Storgjelten

Reply

Hei! Om jeg skulle være så heldig å vinne, ville jeg brukt gaven på min mor. Hun har veldig dårlig syn, som bestandig er i forandring. Men pga dårlig økonomi har hun ikke mulighet til å få tak i nye briller nå, som hun så sårt trenger. Det hadde vært en perfekt julegave 🙂
God jul, Espen!

Sunniva

Reply

Jeg trenger en ny synstest og nye briller da de jeg har nå ikke passer synet mitt lengre. Jeg er student som bruker briller når jeg leser, ser på TV/data og kjører bil. Dessverre har ikke en student så god råd og de fleste pengene fra stipendet gikk med på å kjøpe julegave til de jeg er glad i 🙂
Krysser fingrene for at jeg vinner så jeg slipper å ha hodepine etter en lang dag på lesesalen 🙂 God Jul!

Martine U. Møll

Reply

Jeg trenger en synstest nå rett og slett fordi jeg egentlig skulle gjort det for flere måneder siden men har ikke råd 🙁 Jeg har fått brev om det to ganger allerede, senest denne uken om å bestille ny time til synstest…. Men det går ikke når pengene ikke strekke helt til til sånnt nå.. Jeg må prioritere andre ting først!
Skulle sååå gjerne ha vunnet dette nå, det hadde vært helt supert! 😀 Jeg trenger å få sjekket synet mitt igjen..
Håper jeg vinner 🙂 *krysserfingrene*

Ann Kristin

Reply

Jeg vil vinne fordi jeg jobber mye med pc og blir veldig fort sliten og vondt i hode :/

Gry hege johansen

Reply

Jeg ønsker meg en synstest fordi jeg trenger det. Har brukt briller i mange år men er sikkert 7 år siden sist jeg tok en test eller kjøpte meg nye briller. Er alenemamma og når det kommer til slike ting som en synstest så blir det ikke prioritert til meg selv…selv om jeg trenger det. Barna kommer alltid først

Ha en flott søndag

Camilla

Reply

Jeg kunne virkelig ønsket meg dette. Etter geaviditet har synet mitt endret seg veldig, men jeg får aldri prioritert dette selv. Nye briller kunne jeg også tenkt meg. De jeg har nå er jeg ikke fornøyd med, så jeg bruker de skjelden av den grunn. Det i seg selv er heller ikke med på å bedre synet :/ Hadde vært en super førjulsgave/julegave/årsgave for en travel mamma som gjør alt for å få endene til å møtes 🙂 Super blogg og morsom snap forresten! Keep up! 🙂

Lina

Reply

Hei Espen
Jeg trenger en synstest da det er aaaalt for lenge siden sist. Skulle sikkert hatt et par nye briller også..
Iiiiikje sant?

Linnéa

Reply

Hatt en del vondt i hodet den siste tiden, så det tyder på at jeg burde ta en synstest. Forøvrig har jeg handlet brillene mine på Specsavers de siste år, og er fornøyd med det.

Marte Foss Iversen

Reply

Jeg vil vinne for jeg sliter med vondt i hodet og fordi jeg er fattig student og har ikkje råd til å betale dette selv 🙂 håper på å vinne

Stine Kaasa

Reply

Jeg vil veldig gjerne vinne dette, da jeg trenger briller når jeg sitter i timen på høyskolen og ikke ser en prikk. Har ikke tatt meg råd til synstest og briller da jeg har en ettåring som akkurat har begynt å barnehagen og pengene går til utstyr og klær til barnehagen. Dette hadde vært den perfekte adventsgaven for min del 🙂 Krysser fingrene!

Siv-Iren

Reply

Hei!

Jeg trenger en ny synstest fordi synet mitt har blitt mye dårligere etter at jeg begynte å studere i August.. Og som alle vet, studenter har ikke den største lommeboken, iallefall ikke nå når julegavene er handlet inn.. Vet ikke om det er lufta i Bergen som gjør det, men jeg bure absolutt få det sjekket 😉

Ha en fin førjulstid!

Sandra Haugen

Reply

Jeg trenger en synstest fordi jeg ser dårlig har jeg merket etter jeg har begynt på skolen igjen, jeg er en fattig student med lite penger i måneden så jeg har ikke råd til en synstest. Å få tatt en synstest og fått briller som hadde passet til meg sånn at jeg faktisk ser hva som det står skrevet på powerpointen, og det foreleseren hadde skrevet hadde jeg fungert bedre på skolen enn å spørre medelevene mine om hva det står på tavlen, pga jeg ikke ser… Sååå, jeg håper jeg vinner 😀

Susanne

Reply

Hei! 🙂
Jeg har veldig lyst til å vinne en synstest fordi jeg har merket at synet mitt har forandret seg, noe som ikke har vært så greit i forhold til det at jeg studerer! I tillegg til dette synes jeg kolleksjonen dere har laget har mange fine innfatninger!
Digger deg!!
God jul

Iben

Reply

Hadde vært perfekt å vinne denne konkurransen mine briller er nå gamle og synet har blitt litt og litt dårligere med tiden… Har ikke råd til å til å ordne dette selv siden jeg nettopp har flyttet for meg selv og studerer på heltid. Hadde vært en strålende julegave God Jul !

Ella Marie

Reply

Hei! Jeg trenger virkelig en synstest og briller Sliter veldig mye med syntes, og det påvirker hverdagen veldig med hodepine. Er veldig dyrt, og jeg som student har ikke penger til å ta meg råd til verken test eller briller Hadde vært en super fin advent/ julegave God søndag!
Mvh Ella

May Stien

Reply

Jeg trenger rett og slett en synstest, og briller, for å kunne lese bloggen din bedre 🙂 God advent 🙂

helene

Reply

Trenger sårt en ny synstest, og noen freshe briller!, blir fort mye mysing når jeg ska lese noe i avis eller på data/mobil, og det gir meg fort hodepine… Hilsen en snart halvblind dame!

Charlotte

Reply

Min gode samboer Christian fortjener en gratis synsundersøkelse da han ekstremt dårlig syn og bruker briller, han har 1 par som han bruker hver dag! Hadde vært kjekt om han hadde kunne hatt et par briller til sånn han kunne fått byttet litt på ☺ håpet på litt julelykke❤

Tone-Lise Seldorsen

Reply

Hadde vært drømmen å vinne synstest og briller, som student så strekker ikke økonomien til så langt som en ønsker.. Får vel bare krysse fingrene!
God jul 🙂

Julie

Reply

Gjerne! Jeg har lenge sett etter et par svarte, store briller til bruk når linsene ikke kan brukes, og ellers når jeg har lyst til å se ekstra fresh ut! Er helt enig i at briller også er et tilbehør, ikke bare en nødvendighet. De eneste brillene jeg har er rosalilla og passer overhode ikke. Krysser fingrene, bruker alltid Specsavers 😉

Heidi Eliassen

Reply

Det hadde vært supert og fått☺God Jul

Silje Skavhaug

Reply

Hvorfor jeg trenger synstest. Hmm, jeg begynte å bruke briller allerede i barnehagen. Frem til jeg ble 19, brukte jeg briller og linser litt om hverandre. På den siste syns undersøkelsen jeg var på når jeg var 19, fikk jeg høre at jeg ikke trengte dette lenger:D Så i 6 år har jeg nå vært “brillefri”. Men, nå var jeg blitt gravid, og ser at synet har begynt å endre seg. Jeg har termin i januar, og som mnd har gått har synet blitt dårligere. Nå må jeg ta en ny synsundersøkelse og nye briller. Som førstegangs mor som bor alene, har jeg ikke mye til overs med mynt. Derfor ønsker jeg å vinne dette:) Tusen takk for at jeg får sjansen til å være med:D

Ann Kristin

Reply

Jeg trenger sårt en synntest. Etter jeg havnet tilbake på skolebenken igjen, har synet blitt meget blørete. Så økonomisk hadde dette vært midt i blinken for meg. Så krysser fingrer og tær 😀

Lene D. Skaara

Reply

Det er ikke så alt for lenge siden jeg tok synstest, men merker det trengs igjen:P Jeg kjøpte meg nye briller for noen måneder siden, og etter bare en uke klarte jeg å ødelegge de. Det var iskaldt når jeg sto opp, så bestemte meg for å fyre i peisen. Etter en halvtime lurte jeg på hvor jeg hadde lagt brillene… Oppå peisen, som nå var glodvarm. De fungerer sånn nogenlunde, men øverste delen av glasset er deffekt og noe av innfatningen er smeltet. Så jeg trenger virkelig nye briller 😛

Karina

Reply

jeg har kjempelyst på fine briller, Espen

Sandra

Reply

Jeg kunne godt tenkt meg å vinne gratis synstest og briller. Jeg bruker briller daglig, men de brillene jeg har no er feil styrke på så det gjør at jeg går konstant rundt med hodepine. Skulle tatt meg en synstest for lenge siden, men har måtte priotert å bruke de penger til familien min. Krysser fingrene for at jeg kan vinne dette supre tilbudet

Charlotte

Reply

Åh, er det noe jeg virkelig trenger, men ikke kan ta meg råd til, så er det briller.
Har utrolig dårlig syn, altså så dårlig at jeg ikke kan se ansiktet til en person som står 2 meter foran meg, haha..
Jeg bruker linser hver dag, men de er nå blitt altfor svake for mitt syn, så ser fortsatt ikke særlig bra med linser. Det sliter VELDIG mye på meg når jeg sitter i forelesning og må myse og anstrenge meg 3-6 timer i strekk.
En av mine værste uvaner er også at jeg sover veldig ofte med linser fordi jeg virkelig hater å ta på nye, og dette er vel egentlig hovedgrunnen til at jeg ønsker meg briller, siden jeg da vil slippe dette!
Som student har jeg altså ikke råd til verken nye briller eller synstest, så å vinne denne konkurransen ville vært både en perfekt julegave og perfekt start på det nye studieåret!!:-D

Rebecca H

Reply

Jeg trenger ikke en synstest, for jeg var nettopp hos specsavers og hadde en Det jeg derimot trenger er nye briller, da jeg på synstesten fikk vite at jeg har fått skjev hornhinne på venstre øye. Jeg har ikke råd for øyeblikket til å kjøpe meg nye briller, og må derfor kun bruke linser. Hadde blitt fantastisk glad dersom jeg fikk meg nye briller til jul så jeg kan få avlastet øynene fra linser og selvfølgelig se smashing ut! God jul Espen

Anne Karlengen

Reply

Som sagt må jeg snart ha selfiestang for lese nå, så det hadde vært helt supert med synstest og briller. Må jo se klart alt det morsomme du legger. Ikkje saaaaant

Mette

Reply

Jeg skulle gjerne hatt briller, da jeg blir veldig sliten i øynene og hodet når jeg leser til eksamen. Jeg studerer ved universitet i Bergen og har veldig mange eksamener. Så hadde virkelig gjort seg med et par briller!❤️ Jeg følger deg både på bloggen, Facebook og snap, synes du er inspirerende og morsomKrysser fingrer og tær, iiiiiiisje sant?

Pernille wingsternes

Reply

Jaa! Har ikke vært på synstest på lenge

Linn Beate Sjølie

Reply

Hei!
Var hos legen før helga og fikk beskjed om at jeg mest sannsynlig trenger briller. Derfor hadde det passet perfekt å vinne denne premien 🙂

Liva

Reply

Heisann hoppsann! Jeg sitter for tiden å jobber med mine første eksamener på høyskole. Vet ikke om det er fordi jeg begynner å bli gammel (er bare 20 år da, guri..) eller hva det, men synet er værtfall ikke som før! Og du vet hva man sier om studenter og økonomi.. Hadde ikke vært feil med et par freshe briller heller da.. 🙂 Også slipper jeg å ønske meg synstest til jul!
God jul fra meg 🙂

Henriette

Reply

For en kjekk ting å få gi bort!!
Jeg trenger nye briller, men har ikke råd. De gamle får jeg vondt i hodet av og de er feil styrke. Er ufør, så nye briller er ikke noe jeg får tatt med råd til. Bruker nå linser, men blir så tørr i øynene av det, så ønsker meg briller igjen. Så då prøver jeg meg her, krysser fingrene for at espenhilton nissen vil gi akkurat meg nye briller til jul <3

Ida Rygnestad

Reply

Hei Espen! Jaaaa, jeg vil VELDIG gjerne vinne 🙂
Adventshilsen fra Ida (imr2468@hotmail.com )

June Åkra

Reply

Hei!
Jeg har brukt lesebriller i alle år. Og nå ser det ut som jeg må gå over til å bruke det til vanlig også.. Jeg er ikke fornøyd med mine og skulle så gjerne hatt meg noen nye slik at jeg fikk selvtillitt nok til å gå me de! Det kan jo væra så kult!!

Renate Edvardsen

Reply

Som lærerstudent er det nesten obligatorisk med briller for å se smart og autoritativ ut Når jeg i tillegg må sitte fremst i salen for å kunne se hva foreleserne mine skriver på tavlen er det vel på tide med en synstest

Stine Marie

Reply

Fantastisk gave å gi bort! Jeg har nettopp fått påminnelse om at det nå er 2 år siden forrige synstest hos Specsavers. Og jeg frykter at synet kanskje har blitt litt verre,så jeg må nok kjøpe meg noen nye briller. Så da krysser jeg nå fingre og tær,og håper på vinnerlykke!
Og skulle synet blitt verre,så har jeg sa 3 par briller som jeg kan levere inn, og som kan benyttes av noen andre. Ha en deilig søndag videre!

Mathias

Reply

Beste konkurransen jeg har vært borti så langt! Litt pussig, fordi det tikket inn en melding for en dag siden at jeg trenger en ny synstest. Som student er jeg avhengig av briller, men en synstest og nye brille, ja det koster! Meldingen ble derfor lukket like raskt som den ble åpnet. Å vinne denne premien hadde passet med midt i kakeboksen nå (og ikke minst for lommeboken…)! God jul 🙂

Bianca Bertelsen

Reply

Jeg trenger å oppgradere meg på brillefronten. Hadde vært suuuupert å få vinne både synstest og briller.

Silje

Reply

Jeg skulle sjekket synet mitt på nytt, da jeg mistenker at det uheldigvis er blitt værre. Men som en alenemor strekker dessverre ikke pengene til. Så da må man nesten bare vente på bedre tider. Så det står høyt på ønskelisten min.

Aline Nedrud

Reply

Hei,
Jeg fortjener å vinne nye briller fordi jeg har en vanskelig foran meg. Enten kjøpe nye briller ( nødvendig), eller kjøpe/sende julegave til min mamma og søskene i Brasil. Jeg er student og har ikke penger for begge deler. God jul Espen. Du har en av mest morsomste snap i Norge. Klem

Jane Liodden

Reply

God kveld.
Skulle ha vært der for lenge siden- med tiden bare går fra meg. Så det hadde vært helt innafor at jeg vinner det altså Også fordi jeg fortjener det

Ha en fin kveld
Klem

Marianne

Reply

Har faktisk ønsket meg gavekort på specsavers til jul da jeg både trenger en ny synstest og briller. Har en kronisk muskelsykdom som gjør at jeg hver dag våkner med kraftig hodepine grunnet betennelse i nakke og skuldre som følge av sykdommen. Heldigvis så er briller med på å lette litt på smerten utover dagen så å kunne vunnet dette, hadde virkelig vært med på å gjøre hverdagen min litt lysere <3
Ønsker deg en fin adventstid og masse creds til deg og Specsavers for veldig nyttig og fin konkurranse som kan glede noen som trenger det 🙂

Hehe A. Lundquist

Reply

Følger deg på snap og ønsker deg en fin adventstid hadde vært kult og vinne. Skulle ha hatt synstest og briller for lenge siden

Malene

Reply

Hei! Jeg trenger en synstest fordi denne eksamenstiden har fått meg til å merke at synet muligens ikke er helt på topp.. En synstest hadde nok vært på sin plass, og ett par briller til en fattig student hadde vært helt supert 😀
Ha en fin kveld!

Jannicke T. Martinsen

Reply

Trenger virkelig nye briller. Mye vondt i hodet og de jeg har nå er for svake. Men desverre ikke mulighet økonomisk akkurat for tiden. Så det hadde vært en super julegave ☺

Kine

Reply

Det hadde vært supert å vinne dette.
Rett og slett fordi da får jeg det dyttet i ræva for å få sjekket synet mitt.
Jeg er langsynt og brukte briller som barn, men da jeg ble ungdom slapp jeg å bruke briller. Men merker nå etter at jeg blir kket 30 at jeg burde få sjekket synet…
Men det var den dørstokken da….
😉
Ha en fin andre søndag i advent 🙂

Carina

Reply

Jeg trenger en syns test da jeg ikke har tatt det siden jeg var 16 I dag er jeg 29++++++ og synet er nok ikke bedere nå brillene la jeg på hylla ved samme alder, hadde sånne fine Harry Potter
briller skulle gjerne fått noen nye kule briller jeg kan bruke

Caroline

Reply

Hadde vært så gøy å vinne synstest og briller !
Brillene jeg hadde forsvant under flytting i mai, så siden mai har jeg ikke sett særlig på avstand. Så ikke spør meg hva som står på skilt langs veien !

Stine M.H

Reply

Om og hvis jeg vinner vil jeg gi gaven til samboeren min Magnus som trenger en ny synstest og nye briller. Han har ikke hvert hos optiker på noen år, og har helt klart feil styrke på brillene sine. Da han ikke har råd til nye briller og synstest ville dette ha hvert midt i blinken for han midt i julestria Krysser det som krysses kan for at jeg vinner dette til han
Hvor lenge har man kunne donere bort de gammle brillene sine? Har aldri sett eller hørt noe om dette før nå. Og har alltid brukt spacsevers

Sara Kristine Steen

Reply

Jeg trenger sårt ny synstest fordi synet mitt har forverret seg litt vell mye for mine gamle briller ! Ikke så mye mer grunnlag enn det her i gården

siv

Reply

Skulle veldig gjerne vunnet dette. Tok en synstest da jeg var yngere og fikk beskjed at jeg måtte begynne med briller om noen år, det er snart 10 år siden. Men jeg har desverre ikke hatt penger til dette og har forsatt ikke midler til noe sånt. Så dette hadde Vært sårt tiltrengt ☺så hvis man hadde hatt mulighet til å vinne så hadde jeg blitt kjempe glad☺

Hege

Reply

Begynner å få “passert 40 syn”….Hadde vært lurt å endelig ta “skaffe meg briller” skrittet.

Inger Marita Knutsen

Reply

Denne konkuransen/adventsgaven kom som bestilt for meg
Jeg melder meg aldri på sånne ting, men denne ganga kunne jeg ikke la det være!
Jeg har aldri tatt synstest, rett og slett fordi jeg ikke har hatt behov. MEN i mine siste måneder i de lykkelige 30 årene, merket jeg at synet plutselig ble dårligere. Med dette fulgte det både hodepine og øyeverk Jeg bestemte meg da for å bestille synstes. Det var bare det at bilen vår røyk, ja, ja, tenkte jeg, vi får vente litt med denne testen da…. Og når det så var tid for å bestille, så krasjet jeg min brors bil La synstest igjen på hylla. Men merker at synet blir dårligere for hver dag. Så nå må vi vi bare prioritere denne utgiften (test og briller) og da passet det jo perfekt å våkne opp taklekkasje etter Synnes nattlige herjinger her i Vennesla
Hadde vært gøy med litt flaks her da

Thea Sæther

Reply

Heisann! Jeg har nettopp gjennomført 3 eksamener KLISTRA til skjermen fordi jeg rett og slett ikke har sett noen ting. Fikk lesebriller for noen år tilbake, men siden det var lite kult akkurat i denne perioden ble de lite brukt. Nå har de selvfølgelig forsvunnet, og jeg har innsett at briller faktisk er en nødvendighet for meg og at briller kam være et veldig pent tilbehør. Det hadde vært flott å vunnet synstest og briller for en fattig student med desperat behov for freshe briller! God juuuul

Ane

Reply

Hei! Jeg ønsker meg briller og synstest, fordi jeg har blitt gravid! Jepp, med hormonene kommer også en endring i omtrent alle organer, inkludert øynene! Kjøpte meg kjempefine briller i vår, men de er desverre ikke rett styrke lenger. Som student med nr. 2 i magen hadde det vært en veldig fin gave 🙂

Sybell Agathe

Reply

Hei!
Har lenge kjent at jeg burde ta en ny synstest da jeg sliter når jeg skal både lese og se på tv, så dette hadde vært supert å vinne. 🙂 så skal jeg absolutt levere inn mine gamle briller til Specsavers!! Fantastisk arbeid!!
Ha en nydelig kveld!!

Ole Martin

Reply

Jeg skulle så hatt bruk for en ny synstest og et par nye briller!!
Sitter her og depper over mine knekte og nå limte briller. Ikke helt optimalt.. Så noen nye briller til jul hadde vert tipp topp!! 😀

Mette

Reply

Skulle så gjerne hatt nye briller etter å ha gått ned 40 kilo og ansiktet har blitt litt smalere…..men lommeboka sier dessverre nei 🙁 krysser alt som er og håper på en knall julegave Knall fin blogg som leses hver dag

Cecilie

Reply

Heisann 🙂 for det første digger jeg bloggen din
Men jeg trenger virkelig en syntest, jeg er arbeidsledig vært det i 3 år og har så vidt penger til mat og regninger..
Jeg har utrolig dårlig syn og har desverre ikke penger til å betale en syntest selv 🙁 noe som jeg gjerne skulle gjort.. Mn velger å ha mat og hus enn å ta syntest og briller..
Håper du kan hjelpe med dette
Riktig god jul til deg og dine
Klem Cecilie

Christina

Reply

Jeg trenger sårt å ta en ny synstest. Er vel ikke mer enn 1,5 år siden jeg tok en sist, men jeg merker at synet mitt bare blir dårligere og dårligere. Det er så ille at jeg for en stund siden gikk bort til en slektning på gata og sa hei, men så viste det seg at det ikke var han allikevel. Haha.
Vinner jeg synstest og briller, donerer jeg med glede mine nåværende briller til Tanzania 🙂

Juliane

Reply

Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg linser siden jeg ser nesten ingenting uten linser eller briller. Men jeg har ikke skaffet meg linser enda fordi jeg merker at synet har forverret seg siden forrige synstest jeg var på. Så brillene mine begynner også å bli for svake.. Desverre har jeg ikke råd til å prioritere synstest med studentøkonomi. Så jeg krysser fingrene!

Supert at dere samler inn gamle briller! Jeg har to gamle par med briller som ikke blir brukt pga feil styrke og for gammel innpakning, disse donerer jeg med glede bort til noen som kan få bruk for de. 🙂

Anniken

Reply

Jeg skulle gjerne ønske meg en synstest! Begynner å se veldig dårlig på avstand så mistenker at jeg trenger briller…da hadde det vært perfekt med en synstest og et par briller 😉 krysser fingrene! God kveld 🙂

Maiken

Reply

Tenk så gøy å gå inn i det nye året med nye freshe briller som du faktisk ser i 😉 Krysser fingrene 🙂

Hilde kuntze

Reply

Ja,æ trenger ny synstest og briller, har et par nu som æ har kjøpt på specsavers de e skeive og avflakkete, godt brukte som du skjønner

Andrea

Reply

Jeg kunne gjerne tenkt meg og fått noen nye briller!:) jeg kunne også gjerne tenkt meg en synstest fordi jeg merker jeg ser litt dårligere enn jeg gjorde før 🙁 krysser fingrene og håper på det beste! 🙂

Kristina

Reply

For en fantastisk premie!! Jeg har ikke tatt synstest siden 2009 og vet jeg for lengst burde ha gjort det. Brillene mine er nok blitt litt for svake for meg nå. Det merkes godt. Og ikke nok med det, innfatningen er for lengst gått ut på dato og jeg drømmer daglig om nye, freshe briller. Det dere gjør for å hjelpe folk i Tanzania rører meg. Dette visste jeg ingen ting om. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre med mine gamle briller. Fantastisk tiltak! Deler med glede innlegget slik at flere får vite om dette.

Ina sofie

Reply

Sliter veldig med migrene så har fått beskjed av legen om å ta en ny synstest. Så hvorfor ikke prøve å vinne en gratis synstest her? 🙂

Emilie

Reply

Åh dette skulle jeg gjerne ha vunnet – som alle andre her. Jeg sliter så med hodepine pga tidligere hjernerystelse og feil brille. Synet mitt forandrer seg, og det er ikke akkurat rimelig å bytte briller hver gang synet forandrer seg. Skulle gjerne hatt nye slik at noe av hodepinen kan forhåpentligvis forsvinne og gjøre hverdagen litt bedre igien 🙂

*krysser fingre*

Lene

Reply

Mamma til fem som utsetter og utsetter, og til slutt er hodepinen så fæl at hunden ligger i vogna og minsten i hundegården. Ikke akkurat så galt da,men du skjønner sikkert tegningen 😉

Gunn marit borgen

Reply

Jeg vil gjerne gi denne fantastiske gaven til min mann som sliter med synet. Og trenger nye briller. Værtfall no. Når vinteren er her og det er mørkt om kveldene når han kjører.

Ingvild

Reply

Jeg ønsker meg nye briller da det er sikkert seks sju år siden jeg unnet meg nye..Og like lenge siden jeg hadde en synstest så hadde sikkert ikke skadet å tatt en av det og:)
God jul:)

Hilde

Reply

Nå er det 1,5 år siden brillene mine ble knekt når jeg var på fjellet på ferie. Jeg bruker linser, men kjenner på savnet av å kunne ha på seg briller innimellom.
Jeg ser veldig dårlig uten, og har lenge ønsket meg briller. Deseverre er ikke økonomien den beste at the moment, så dette blir desverre ikke prioritert 🙁

Jeg har brukt briller siden jeg gikk i 1 klasse på barneskolen, og synet har bare forverret seg siden da. Nå er det lenge siden jeg har tatt test, så det er nok på tide med ny kontroll.

Sara

Reply

Jeg skulle gjerne ha vunnet en synsundersøkelse, samt briller. Begynte å studere nå i høst, og har merket at jeg har vanskeligheter med å se hva foreleserne skriver på tavlen, samt at jeg sliter med hodepine etter en lang dag med forelesninger. Er veldig frustrerende å gå rundt slik, så synsundersøkelse og briller hadde vært bra!:) god jul!

Linda M. L Jensen

Reply

Hei.
Utrolig morro at du er Specsavers ambassadør, og gøy at du får lov til å gi bort synstest og briller.
En ekte julenisse er det du er.

Men hvorfor skal jeg jobbe, jeg er ikke noe bedre enn noen av de andre som har lagt igjen noen kommentar her.

Jeg har høreapparat i begge ørene, kun sidesynet på venstre øye og det høyre øye merker jeg at det er ikke som det en gang var.
Så synstest hadde vært helt topp, og få briller er jo ikke å si nei til. Noen som kan ramme inn ansiktet, og føle seg vel med.

Bare og håpe at jeg fortjener denne fine gaven, men det er jo opp til julenissen å bestemme det.

Kristin

Reply

Hei Espen!
Jeg er student med superdårlig syn. Rettere sagt en dårlig kombo. Synet mitt ligger nå på -7.5, og endrer seg ofte. Det vil si at jeg ikke har økonomi til å skifte ut brillene mine hver gang synet endres. Det hadde derfor vært fantastisk å vinne et par briller fra Specsavers! Da kan jeg føle meg fresh OG faktisk se noe! For akkurat nå ligger brillene i en skuff med svake brilleglass..

Ha en fin dag!

Sandra

Reply

Jeg er selv fast tilhenger av Specsavers! Skulle vært på ny syndsundersøkelse nå i desember – men på grunn av litt tynn lommebok som student, og at en også må prioritere å kjøpe ulegaver til sine nære og kjære, blir det ingen test på meg… Denne premien hadde vært perfekt! Også stor tilhenger av dere alle tre; deg, Lene og Cathrine! Krysser fingre og tær. God jul!

kine

Reply

krysser fingrene for at jeg kan vinne et par briller, hatt så mye uflaks i det siste så hadde vært gøy å vunnet et par briller da mitt syn har endret seg, så jeg ser greit vist jeg myser gjennom brillene 😉 hehe sitter litt nærmere tv for å si det sånn… er akkurat blitt 20 år så økonomien er ikke akkurat noe å skryte av nå før jul med tanke på julegaver og dårlig råd så måtte droppe tanken på briller nå, så hadde vært en fantastisk julegave og bursdagsgave og vinne nye briller!! håper du har en fortsatt fin dag så skal jeg snart myse meg videre 😉

Kristina

Reply

For en gave 🙂
Jeg kunne gjerne tenkt meg en synstest og en brille fra Specsavers! Har brukt linser i 14 år nå. Det har blitt lite brillebruk, fordi synet har blitt gradvis dårligere for hvert år og det koster meg 4-5000kr for et nytt par med briller (har -7.5 i styrke). Brillene til Specsavers er super-freshe, og øynene mine trenger snart litt pause fra linsene!!
På forhånd takk!! 😉

Anne Sudmann

Reply

For en fantastisk førjulsgave!
Etter langt tids bruk av Nillebriller, ønsker jeg meg et skikkelig optikerbesøk og ordentlige briller. Så jeg hiver meg med her i tillegg til fb-siden. Må jo ha gode briller for å se alle artige stunts på snap! 😀

Kristine

Reply

Heihei:)
Jeg har brukt linser i mange år… Det siste året har jeg prioritert bort synsundersøkelse pga studentøkonomi, noe jeg merker veldig godt på synet, spesielt i forelesninger! De siste ukene har det også blitt mange sene kvelder med eksamenslesing, noe øynene mine ikke er spesielt glade for, da linsene blir tørre og vonde. Da hadde det vært veldig fint å kunne veksle litt mellom linser og briller! Brillene hadde også kommet godt med i juleferien, når jeg skal hjem til familien min, som også inkluderer en katt jeg dessverre er blitt allergisk mot. Fordi jeg klør meg sånn i øynene havner linsene på baksiden av øynene litt for ofte, noe som ikke er særlig behagelig…

God jul! 🙂

Benedicte

Reply

For en fantastisk konkurranse! Jeg trenger ny synstest og nye briller på grunn av at jeg ikke har tatt synstest på noen år, og merker godt at synet mitt har endret seg.. Dette gjør at jeg har daglig hodepine, noe som går hardt utover hverdagen, jobb og trening. Jeg har ikke råd til synstest, og hvertfall ikke nye briller, så å vinne denne konkurransen ville virkelig gjort hverdagen min enklere! Takk for en fantastisk blogg, smiler alltid når jeg klikker meg inn her ☺️

Linn Therese

Reply

Har lenge tenkt å sjekke synet da jeg ser dårligere enn før. Men pengene strekker ikke til noe synsjekk før jul. Hadde vært supert å vinne

anastasia

Reply

Jeg kunne trengt den synstesten, rett og slett fordi at jeg tror faktisk at jeg trenger briller.. Jeg har kun sjekket mine øyner 1 gang og det var når jeg var ganske ung.. På den tiden var synet mitt nokså bra… men jo eldre jeg ble, jo verre ble vist synet mitt tydeligvis. Jeg begynte vel å merke at det kanskje kunne være noe for 2- 3 år siden eller noe sånt, men har egentlig bare tenkt at det sikkert ikke er noe. Men, det ble plutselig vanskelig å lese i skolebøkene, skriften ble ALT for liten for min del.. når det kommer til å lese fra en pc skjerm så må jeg zoome det heelt inn så bokstavene blir større. Jeg måtte faktisk zoome inn nå og… jeg har hvert fall drøyet med å ta en test, nettopp fordi det er litt dyrt og det blir dyre penger hvis det viser seg at det ikke er noe likevel… egentlig så håper jeg på at jeg har dårlig syn for da kan jeg bruke briller ( jeg syns nemlig briller er veldig fint og jeg skulle selv ønske at jeg var en av de som brukte de). Og derfor.. ønsker jeg meg en synstest!

Camilla

Reply

Hei Espen
Jeg trenger synstest fordi jeg ser dårlig.
Da jeg var liten ønsket jeg meg så inderlig briller, men hadde “dessverre” ikke dårlig nok syn. Jeg ville skille meg ut, dessuten var det litt kult når andres briller dugget etter de har vært ute Jeg overtalte mamma til å ta meg med til øyelegen, men gang på gang fikk jeg den skuffende beskjeden om at alt var fint…
Etterhvert som jeg har blitt eldre og mer “voksen” har synet for alvor tapt seg litt, og nå har det plutselig blitt tiltak å gå til en synsundersøkelse. Men det er stor sannsynlighet jeg gjør det om jeg får et lite spark i fua
Ps! Tror jeg vil se litt sexy ut med briller også
Hilsen Camilla

Siri

Reply

Jeg vil veldig gjerne vinne! Brukte briller for mange år siden, og har aldri fått rotet meg til å sjekke synet på nytt. Nå ønsker jeg meg briller mest fordi det er så utrolig pent, og det ville kledd det korte håret mitt veldig godt. Innbilsk som jeg er. 🙂

Charlotte

Reply

Jeg trenger en synstest, fordi øynene mine fortjener det 🙂
Ha en fin dag 🙂

Monica K.

Reply

Ønsker meg synstest og nye briller da jeg har skeive hornhinner og er nærsynt.. De brillene jeg har nå er ikke like hjelpsomme lenger og donerer de gjerne bort til Tanzania hvis jeg vinner
Krysser alle fingre for å få hjelp med synet mitt 😀

Bente

Reply

Tja sef ønsker man og vinne nye briller . Det er det man prioriter minst når man har 4 barn og nr 5 kommer i mars…men det er bestandig noen som trenger mere en meg

Christina

Reply

Å herregud, som jeg trenger en synstest! Jeg har visst siden ungdomsskolen at jeg trenger briller, men da jeg fikk briller den gangen var det SÅ flaut å bruke dem, så de ble stuet bort i en skuff og glemt. Jeg har nå blitt 23 år, så synet mitt har nok endret seg en del. Jeg er student, og nå i eksamensperioden kjenner jeg at jeg sliter med å lese lenge av gangen. Jeg får hodepine og blir ufokusert med en gang, men synstest og briller har rett og slett ikke blitt prioritert i studentbudsjettet. Det hadde vært fantastisk å få en fresh start på neste semester med nye, kule briller (oh the irony, nå syns jeg briller er så fint!).

Kathrine Løkke

Reply

Så flott konkurranse!
Jeg trenger synstest, for det er nærmere to år siden sist, og man skal vist sjekke synet en gang i året når man bruker briller. Føler ikke alltid at brillene dekker synet mitt, og er redd det har blitt værre siden sist jeg sjekket (det har skjedde mellom jeg var 16 og fant ut jeg trengte briller, til jeg var 20 og skulle ta ny test). Da jeg er uten jobb for øyeblikket, har jeg ikke råd til ny synstest eller nye briller, og vil ikke måtte spørre mamma og pappa om penger. Og hvis det nå er så at jeg trenger nye briller, blir jo de gamle donert til Tanzania selvfølgelig, fint å kunne bidra med noe veldedig, uten å måtte tømme pengeboka for det:)

Maria

Reply

Tror dessverre jeg begynner å få behov for briller og hadde nok trengt en synstest…. Dette vil gi meg det sparket bak som jeg trenger for å få sjekket det..

Ida

Reply

Det er ikke mer enn 6 måneder siden jeg hadde sist synstest, men hva hjelper det når synet endrer seg i rekordfart? Jeg er vel snart blind, foråsidetsånn… Ikke nok med at jeg absolutt burde tatt meg enda en ny synstest, brillene mine forsvant i sommer. Om de forsvant på stranden, i båten, i et hus eller på en festival, nei det er eg sannelig ikke sikker på.. Eneste eg vet er at det var de *perfekte* brillene, og jeg har virkelig ikke råd til å bruke 7000 kr på nye briller nå… Så da går jeg her da, men synet litt på snei og hodet i press. Ja, eg trur eg trenge ein liten synstest altså! :-*

Helene

Reply

Synd jeg ikke så denne konkurranse før nå. Brillene mine begynner å bli drittstygge på siden da de er slitt, glassene var tilpasset mine øyne for 5 år siden. Nå skulle jeg vel hatt en ny synstest og nye briller. Åh, irriterende og være avhengig av briller og samtidig ikke ha råd til de …

Stine Breidfjord Olsen

Reply

Igår var jeg på sesjon2 for å se om jeg var tjenestedyktig for forsvaret. Den fysiske og teoretiske delen gikk veldig bra. Så kom helsesjekken. Jeg skulle blandt annet sjekke hørselen og teste synet. Det viste seg at jeg dessverre hadde for dårlig hørsel og problemer med synet. Dette var nok til at jeg ble fritatt fra tjeneste i forsvaret, og planen min er dermed å studere på universitetet i Stavanger til neste år. Ettersom jeg av og til har problemer med å lese hva som står skrevet på tavla, teksten på TVen og ofte sliter med hodepine, vet jeg at jeg burde ta en synstest (helst for lenge siden). Dette hadde altså kommet veldig godt med som ferberedelse til studentlivet!

Vilde

Reply

Hei Espen!
Eg er masterstudent på siste året, og jobbar for tida med oppgåveskriving. Det tar mange timar dagleg og ofte går eg heim og har vondt i hovudet. Det er no ca. 7 år sidan eg var på synstest, og som student har eg rett og slett ikkje råd til å kjøpa nye briller. Det hadde derfor vore kjempeflott og fått både test og briller gratis 🙂

Sarah

Reply

Hei.. Jeg pleier aldri å delta på slikt, men klarte da å på en eller annen måte å forvirre meg inn på bloggen din. Så her er jeg!
Jeg bruker et par briller fra.. Nille. Fordi studentøkonomi. Også ser jeg bra ut i de fleste briller, men da igjen, ser kanskje ikke så bra.
Stå på videre mot mobbing. Gjør meg glad å lese slikt. (Helt urelatert til dette innlegget, men dog. Det var slik jeg havnet her.).

Sara

Reply

Jeg trenger synstest fordi jeg har allerede dårlig syn, men er for fattig student til å gjøre noe med det. Jeg har allerede hatt synstest og kjøpt briller, men etter noen år passer ikke de synet lenger. De kan jo forsåvidt sendes med til Tanzania. Smisk smisk, men helt sang.

Henriette

Reply

Prøver lykke her også! Har hatt briller i ca 1,5 år nå. Har ikke mulighet til å gå over til linser, så er liksom litt stuck. Er blitt godt vandt til det, men kjenner det hadde vært veldig deilig med et brillepar å bytte på! Det blir jo en del av antrekket, så hadde blitt veldig glad og takknemlig! Har dessverre ikke muligheten til å kjøpe meg ett par til selv, så det hadde virkelig betydd mye mer enn du aner! En ny synstest er sikkert også veldig på tide!

Gunnhild

Reply

Næmmen, dette var virkelig en genial adventsgave. Jeg har utsatt og utsatt dette med å bestille synstest av den enkle og teite grunn at jeg ikke bruker briller. Jeg tok en test i 2009, da jeg studerte sykepleien, og synet var ok. Jeg har virkelig merket en endring, spesielt på avstand og i mørket. Vel vel.. Nærmer en seg 29, følger det vel med. ;P Pytt pytt, briller er dødskult uansett, så om synstesten sier noe annet denne gangen skal jeg jammen pønte meg med noen stilige glasses. God førjulstid, Espen. 🙂 🙂

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton