Sportyspice lørdag

Inneholder annonselenker

Shoes // Reebok Jeans // Diesel // Shirt // Ralp Lauren Jacket // MQ.

Sportyspice lørdag folkens.

I dag fikk jeg faktisk sovet helt til klokken ble 10:00 og det har ikke skjedd på lenge, da hadde jeg en time før Linéa og jeg skulle trene bein sammen. Det beste med trening er når man er to stykker, begge kan jobbe og klage like mye på samme tid, ha ha. Neida, det beste er nok at vi pusher hverandre det lille ekstra.

Jeg har faktisk ikke lagt så mange planer denne lørdagen og det føles helt fantastisk. Det eneste jeg kunne tenke meg å gjøre er å drikke litt rødvin og bygge litt på alt det unødvendige jeg kjøpte på Ikea i går. Jeg går aldri fra Ikea uten å bruke hvertfall 1000kroner!

Jeg har noen polaroid bilder som jeg vil få opp på veggen og tror det kan bli ganske kult om jeg får det slik jeg har planlagt. Problemet er at Ikea og jeg jobber aldri så veldig bra sammen. Ikea er fantastisk det, men jeg er så dårlig på skru-teknikken! Blir sikkert proff med litt rødvin, ha ha.

I morgen kommer det en helt fantastisk konkurranse / giveaway på bloggen i samarbeid med Specsavers. Jeg har lyst å gi dere noe tilbake i julen.

Du kan få synstest og briller fra min selected by stand som er i alle 75 butikkene i Norge nå. Gøy!Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei,

  Jeg prøvde frokosten din her om dagen (den med kvarg, fun saft og mandler), men jeg er allergisk mot mandler.. Har du noen andre tips til hva jeg skal blande i? 🙂

  1. Espen Hilton

   Hei John.

   Selvsagt. Dropp mandlene og bruk en halv banan. Du må ikke ha mandler i, jeg liker å ha det i fordi det er bra på fett! Men banan er bra på karbo og energi og funker fantastisk. 😀