Tone`s hemmelighet

Dette inneholder reklame for Tone som driver Norges beste hudbutikk. Det er ikke et betalt eller sponset innlegg, men et fakta intervju til huden våres. Håper dere liker det.

IMG_5839

Hei dere flotte mennesker.

Som noen av dere vet så jobber jeg også som reporter og i den forbinnelse har jeg intervjuet Tone Greni fordi det nærmer seg jul og med tanke på julegaver så vil jeg at mine lesere skal få den beste informansjonen av de som er mest proffe. Tone er damen som startet på Norges første Babor butikk på Beitostølen. 

264500_10150666748365463_5268914_n

Tone er en helt fantastisk dama som jeg alltid må besøke når jeg drar på på fjellet. Butikken hennes heter Tone Greni hud og makeup og ligger i samme butikk som Motekroken på Beitostølen.

Hva kan kundene oppleve når de kommer på din salong?

Her hos meg bruker jeg veldig mye tid på å gi kundene råd og tips om hvordan de best kan passe på huden sin.

På hvilken måte da?

Kundene må teste ut varene først så når de kommer til meg blir jeg på en måte litt kjent med de før dem handler, de får med seg prøver hjem slik at de kan få testet dette på huden litt først. Som oftest kommer de tilbake dagen etterpå og handler. Jeg jobber med mennesker som ønsker ekte råd og tips for hud dems. Vi har alle en forskjellig hud og det handler ikke om salg hos meg, men kundes behov for å få det beste.

 Hvem er dine kunder?

Det som er morsomt er at jeg har kunder fra hele landet. Beitostølen er en ferie plass og her kommer kunder fra hele Norge og verden. Jeg har fått et tett bånd med mine kunder og jeg kjenner huden til kundene veldig godt. Nå ringer de bare og sier hva de skal ha så sender jeg det i posten. Det synes jeg er veldig stas fordi kundene mine har blitt mine «hudvenner». De hører på hva jeg sier og da vet de at produktene som kommer i posten vil passe til huden.

Hva er den største feilen vi mennesker gjør når det kommer til huden?

Det kan være veldig mye, falske reklamer, feil informasjon om produktene og at man glemmer at huden trenger masse fukt nå i vintertiden. Jentene / damene er de beste når det kommer til å smøre seg, men jeg kunne ønske guttene var like flinke. Guttene har en sterkere hud en damene, men de må forsatt smøre seg og dette har jeg lyst å hjelpe med. 

Hva er det Babor har som hovedfokus når det kommer til huden?

I Babor fokuserer vi på 24-timers kremer, altså de som skal brukes både dag og natt, men at man bytter ut sommerkremen med en rikere krem nå i vinter.

Kan alle bestille en time hos deg? 
Selvsagt kan dem det Espen! Jeg er da ikke dronningen av Norge, kanskje på Beitostølen da, men jeg ønsker alle velkommen til meg og det aller beste er selvfølgelig å bestille en hudpleie-time, for da får jeg renset huden til kunden skikkelig og se hva hun/han virkelig trenger, og kan gi en skikkelig god anbefaling. De kan nå meg på Tonegreni@gmail.com eller 45 51 78 44
Hvordan foregår dine behandlinger?
Mine behandlinger går på tid, 30, 45, 60 og 75 minutter, kunden velger tid, så velger jeg produkter.  Som oftest får de mer enn de betaler for, jeg er ikke gjerrig på produkt i behandling 🙂

Har du et godt tips til oss dødelige, he he? 

Selvsagt! Det er ikke noe vits i å bruke masse penger på en dyr krem dersom man ikke renser huden – det er det viktigste i all hudpleie!

Kan du fortelle om noen av produktene dine som selger bra og gjerne med litt informasjon slik at mine lesere og andre skjønner litt mer hva og hvorfor disse produktene er så bra?

Ja, selvsagt kan jeg det, la oss begynne med Moisture Plus Serum!

FotorCreated
 Skinovage PX Complex C 
FotorCreated
 Dynamic Face Moisturizer
FotorCreated
Mild Cleansing Foam:
FotorCreated
Ampuller:FotorCreated
 Thermal-vann på spray-flaske:
FotorCreated
Har du noen andre produkter i butikken du kan anbefale utenom Babor?
Klar det, jeg har veldig mange spennende merker som denne Body scruben fra Thalgo og body lotion fra samme merke. 
Body Scrub fra Thalgo: FotorCreated
Siden det er jul og kundene mine ønsker mange produkter til hele familien pakker jeg de inn før jeg sender dem avgårde rundt om i hele Norge.
Slik som på disse bildene, er dem ikke fine Espen? Jo, døds fine Tone. Herregud, sånnn kan ikke jeg pakke hvertfall. Ha ha.
Har du noen funfacts om kremer som vi kanskje ikke helt vet?
1.  Ja, et serum/ampulle kan ha opptil 70% aktive ingredienser, mens en god krem bare har 10 – 12% aktive ingredienser.  Billige kremer kan kanskje ha rundt 0,5% aktive ingredienser, så man får det man betaler for! Ikke alle som tenker sånn. 
2. Det er viktig å si noe om at man skal bruke helt andre kremer om vinteren enn om sommeren.  Det er mye større forskjell på en vinter- og en sommerkrem, enn det er på dag- og natt-krem. 
3.  Husk også kuldekrem!  Det er ikke annet enn en god, fet krem som beskytter huden mot vær og særlig vind.  Det behøver ikke være mange minus-grader før kuldekrem blir viktig, vinden gjør at det er nødvendig helt nede i 0 grader.
Tusen takk Tone for at du ville stille opp på et intervju med meg og mine lesere. Vi elsker ekte og ærlig svar fra en profesjonell som det du er.
Bare hyggelig Espen, og jeg liker bloggen din.
Så hyggelig 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Marte H

  Bra med sånt innlegg! Men hva slags merke er Babor. Og hvorfor syns du det er så bra og at butikken er norges beste? Hvilke erfaringer har du, espen? Kan nok ike dra til beitostølen med det første:(

  1. Espen Hilton

   Så hyggelig at du likte det Marte.

   Babor er et luksus merke som ble startet i 1956 i Tyskland. Hovedmålet til Babor er innovative aktive formuleringer nøye kombinert med dems eksklusive behandlingsmetoder for å gi fremragende resultater og et unikt luksuriøse, overbærende opplevelser.

   Saken handler ikke om hvorfor jeg liker merket, men hvorfor Tone liker merket. Som det står så er det ikke et sponset innlegg hvor jeg utaler meg om merket, men hvor Tone utaler seg om dette.

   Jeg har prøvd merket og siden du spør så kan jeg fortelle min opplevelse. Da jeg først prøvde seriumet fra Babor, merket jeg forskjell på huden med en gang. Seriumet går rett inn i huden og gir en fantastisk glød i ansiktet, du merker at porene i anskiktet jobber momentant og du vil se forskjell bare på noen dager, dette er hvertfal min erfaring med Seriumet.

   Skulle jeg en gang blitt ambassadør for et merke, kunne virkelig Babor vært et av dem.

   Jeg synes denne butikken er den beste fordi du får den hjelpen du trenger av ei dama som virkelig liker kundene sine, hun gir det lille ekstra som er veldig vanskelig å finne pr dags dato. Butikken er Norges første og faktisk den eneste Babor butikken jeg har vært i, men jeg har vært i veldig mange andre og jeg har aldri opplevd en slik servise slik man får hos Tone.

   Trenger du råd så la jeg med både hennes telefonnummer og mail, vet det er et stykke til Beitostølen, men du kan også kontakte henne via mail og tele for råd.

   Håper du får en fantastisk dag videre marte og god helg.

   Espen.

 2. Caroline

  Jeg synes det var et informativt og fint innlegg Espen Bruker selv Babor og sverger til dette merke!!!

 3. Alexandra

  Jeg har gått hudpleielinjen og kjenner gjennom dette kjempemange innen samme yrke. Det finnes maaaange flotte merker, men babor er vinneren hjemme hos meg også. Det er bare komplett pakke.