Flashback vintage!

P1014072

Jacket // Vintage. Jeans // Diesel. Shoes // Zign // Shirt // RalphLauren.

Hello, how are you? Neida, jeg skal ikke bli helt Adele, den sangen går meg litt på nervene når faktisk.

Jeg er ute å gjør noen små jobber nå, men ville bare komme meg fort innom og si hallo. Vil også fortelle dere om et intervju jeg holder på med. Jeg elsker å intervju mennesker.

Intervjuet er med ei fantastisk dame og gleder meg veldig til å dele dette med dere. Skal prøve å få denne spalten ut litt senere, men tidspress altsår! Jeg må løpe på neste møte nå hvor jeg skal møte Anne Brith. Beklager at jeg er litt bort både her og på Snap, men snart skal vi alle dra til Los Angeles så da er jeg nok litt mer på, he he.

P1014062P1014068P1014064

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *