Da noen av Norges største bloggere møttes!

12311795_10153141606307791_500701284_o


God tirsdag dere.

Sist uke dro jeg på Vixen sin meet and greet for å møte de andre som er nominert i forskjellige kategorier til årest blogguteling. Det har gått så i ett at jeg ikke har fått postet bilder eller skrevet om denne eventen.

Det er alltid moro å møte bloggere som man ofte er innom å leser selv, slik som Pappahjerte. Jeg har lest bloggen hans lenge, men vi har aldri møttes før så det var hyggelig. Mulig han er verdens beste pappa også, det kan se slik ut gjennom bloggen hans.

Treningsfrue som alltid er blid så lenge jeg ikke drar spøken alt for langt, da har hun lyst å bruke meg som en boksesekk tror jeg, ha ha. Camilla er virkelig bare råskapen selv.

Det samme gjelder Anne Brith, nå kjenner jeg henne veldig godt og synes det er så hærlig å se hvilken fantastisk mamma hun er for alle de 100 barna sine (4stk) Følg henne på snapchat @ annebrith for å se hva hun å kidsa driver med. Jeg elsker virkelig det samholdet de har som familie.

Disse tre homosapiens er alle i voksen alder, har stiftet familie og blogger om ting som skjer rundt i livet dems, for meg er de alle tre verdige som vinnere og store forbilder for veldig mange mennesker. De treffer så mange i forskjellige målgrupper, hvor kult er ikke det. De er ekte, morsome, inkluderende og bryr seg virkelig om leserene sine. Det er gøy å se at bloggere og blogging er i en slik utvikling.

12299826_10153141606822791_2133430113_o

Lene mor er jo alltid med meg i lomma. Lene og jeg er nominert til samme pris i år. Årest moteblogg! Hadde vært digg å danket henne ut, helt sant faktisk, he he. Hadde vært deilig å danke ut alle jentene i denne kategorien. (Fuck janteloven) Men vinner ikke jeg, håper jeg at Lene vinner denne prisen fordi hun har blitt min bestevenne, men en bestevenn er en like god venn på andre plass som på første plass, så stem først på meg! 

Jeg kommer til å lage en liste på de andre som er nominert og hvem jeg mener burde vinne litt senere. Nå skal jeg slå på min egen Snapchat og synge inn julen. Happy 1 desember så lenge.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *