OOTD som redder livet ditt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag dere.

I går fikk jeg endelig testet ut refleks klærene som If har i samarbeid med Mardou&Dean. Denne jakken er faktisk en “må ha” nå mot den mørke tiden vi går opp imot. Det som er veldig kult er at jakken passer like bra til både voksne som de unge urbane menneskene som er hakket mer kravstore på hva de tar på seg. Dette er en real OOTD øyeblikk spør du meg!

Vi vet jo alle at den yngre garde fort kan glemme å ta på seg refleksen, men vi er vel ikke noe bedre vi voksne, er vi? Hvor genialt er det ikke med denne kolleksjonen. I fremtiden håper jeg det vil bli lagt enda mer fokus på klær som har innebygd refleks.

Jakken er lysegrå på dagen og om kvelden, ja da ser dere virkelighetseffekten hva denne jakken kan gøre. REDDE LIV! Jeg skal vise dere mer hva If og Mardou&Dean kolleksjonen består av etterhvert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPB120016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PB120017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Ida

Reply

Veldig bra av IF å sette fokus på bruk av refleks. http://www.refleksbarn.no lager vinterjakker i refleks til barn og i motsetning til disse jakkene så er prisen på refleksjakkene fra refleksbarn bare 799,-

Nora

Reply

Det hadde vært litt mer troverdig at IF faktisk gjorde dette for sikkerheten hvis prisen hadde vært der etter. De kunne samarbeidet med noen andre slik at de kunne hatt en lavere pris på produktene…

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton