Signert kontrakt.

Inneholder annonselenker.

Shoes // Adidas √ Jeans // Selected Homme. Jacket // Pier OneJumper // Morris Bag // Adax.Hei og hopp nå er det snart helg igjen. 

Jeg har inngått et kjempe kult samarbeid med noe jeg virkelig står for. Sammen med denne bedriften skal vi ha det litt moro sammen slik at vi kan sette fokus på et veldig viktig tema som redder liv. Gleder meg veldig til november for da kan jeg kan fortelle dere om dette. Tror dere kommer til å digge det.

Nå er det trening for alle pengene før jeg setter meg ned å jobber igjen. Husk det tar bare 30 minutter av dagen din for å få en effekt på kroppen. Følg meg gjerne på Snapchat @ EspenHilton.

Ha en amazing dag.

The author didnt add any Information to his profile yet

1 Comment

Camilla

Reply

Herlig Espen – gleder meg til å høre! Håper å se deg hos UI i dag:D

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton