Da pakker man og drar over vannet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere.

Jeg er nettopp kommet inn døren etter en lang og effektiv dag i Osloby. Nå er det full pakkings på G for i morgen tar jeg en liten 24-timers tur over Color Line havet og knipse meg litt bilder. Jeg skal ta en fest med noen internasjonale bloggere før trynet mitt møter hotellputen igjen. Skulle jeg kanskje pakket med meg treningsklær eller ta en fridag, hmm….

Føler dette blir en helt kanon tur over havet. Jeg elsker virkelig Danmark, mammaen min er jo dansk så mulig det er derfor jeg liker dette landet så godt, eller kanskje det er den billige ølen? Uansett, hello my fellow Københavnere, here comes Hilton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag er det endelig James Bond premiere, dæven som denne 007 bloggeren gleder seg til å se filmen Spectre. Den har fått sykt bra anmeldelser i media så dette lover jo godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg har blitt så glad i denne blazeren fra BalmainXH&M kaster jeg den i reise baggen min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Oliver Numme

    Verdens fineste blazer!! Elsker den

    1. Espen Hilton

      Den er helt fantastisk. Den må du kjøpe deg Oliver 😀