I dag tok jeg en tur innom God Morgen Norge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag dere.

Jeg startet dagen med disse to kjekke karene på Tv2. Vi tok oss en kaffe på morgen qvisten og snakket om hvordan vi alle kan hjelpe flyktningene fra Syria, er det noe vi kan så er det å hjelpe dem i nød.

Etterpå gikk jeg over til et helt annent tema, H&MXBalmain.

Jeg er både fan av Balmain og dette samarbeidet Olivier har gjort med H&M så da var det bare å takke fint når God Morgen Norge ringte meg i går. Er du en av de som vil kjøpe noe fra denne kolleksjonen? Mitt tips: Gå opp en strørrelse. Designeren Olivier Rousteing lager klær som er ekstremt skreddersydd på kroppen. Jeg bruker str 48, men på denne bruker jeg størrelse 50.

Kolleksjonen kommer i butikken 05.11 og kan banne på at det blir helt crasy i køen. Jeg har vært så heldig å få en invite på pre shopping den 04.11 så da skal jeg ha på meg løpeskoene fra Nike.

PA274991PA275005PA275000PA275012

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    Den perlejakka kunne æ ønska meg til jul .. klem

  2. Cathrine Lyster

    Var gøy å se deg på God Morgen Norge! 🙂 venter spent på at kolleksjonen blir sluppet, men vil tro jeg er en av de som ender med den enkle t-skjorten med logo på, hehe.