Jeg blir aldri 100% perfekt!

PA254968

God kveld dere.

Snakk om effektiv dag da. Den har vært så effektiv at jeg har gått tilbake i tid, så langt tilbake at jeg nesten ikke kjenner meg igjen på noen av disse bildene. Elsker en ekte «throwback» mandag. Det som er veldig rart ved å se på gamle bilder av seg selv er de tankene man hadde i hodet i den tiden.

Følelsen at man hadde stygge tenner, stygt hår, at man følte seg tjukk og noen ganger hadde følelsen at man bare ikke orker mer.

Når jeg ser på bildene i dag tenker jeg, hvorfor hadde jeg disse tankene igrunnen? Var det alderen min som gjorde at jeg var usikker? Eller var menneskene som mobbet meg som gjorde at selvtilliten ble så lav? Rart hva ord fra andre kan gjøre med deg som et menneske.

Om 20 år så kan jeg sikkert se tilbake på bildene som er tatt i dag, og har sikkert forandrert mange tanker om de også. Jeg tror at vi mennesker aldri kommer til å bli 100% fornøyd med oss selv, og det er igrunnen helt greit.

Det beste med å bli voksen er at man hvertfall blir mer sikrere på seg selv og får en forståelse på at det perfekte faktisk ikke finnes, eller kanskje det gjør det? Perfekt for meg er de menneskene som andre synes er «rare» spesielle» og litt «annerledes»

Ps: Jeg skal aldri bleike håret mitt igjen, (FYFAEN)

BeFunky CollageCollageBeFunky Collage

Det er litt rart å tenkte på, men på det bilde hvor jeg fisker så følte jeg meg veldig tjukk. Jeg hadde kanskje en veldig stygg shorts, men tjukk var jeg virkelig ikke. Tankene våres altså. En merkelig ting!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Det er rart å tenke tilbake på hvordan man så på seg selv. Etter 1,5 år med alvorlig sykdom, er det perfekte for meg en frisk kropp! Uavhengig av fasong, størrelse eller andres syn. Stå på Espen, jeg digger iallfall deg 😀

    Takk for fint tankevekkende innlegg 😉

    Nuss fra S