Vil du ha stylisten til Naomi Campbell ?

Inneholder reklame for en kompis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av de kuleste og beste stylistene som finnes kommer fra Norge, men er bosatt i USA. Hun har over ti års erfaring fra motebransjen i Norge, London, og New York og har jobbet som stylingassistent for motemagasiner som Elle (US), NYLON (Singapore), stylist for Det Nye, samt kjendisprofiler som Naomi Campbell, Ciara og Margot Robbie.

FotorCreated

I 2014 var jeg programleder på Detnye jenta sammen med Caroline Berg Eriksen. Dette ble mitt første møte med Salima Breie Jobarteh! Jeg har ikke ledd så mye backstage på en tv-innspilling i mitt liv. Morsom, inkluderende og kreativ er vel det som passer best når jeg tenker på Salima. Hun er den beste stylisten jeg har brukt og jeg er veldig kresen siden jeg har jobbet som stylist selv. Dere blir å elske henne.

Endelig har hun satset på drømmen og startet opp Arcada Exclusive som er en drømmepakke for deg som skal til USA og har shopping høyt på din «what-to-do-liste». Hun lager en stylingpakke som passer perfekt for din ferie. Hvor kult er ikke det da? NYC med din egen stylist og shopping guide ved din side.

Shoppingturen med Arcada Exclusive er en læringsprosess. Jeg ønsker at klientene mine skal reise tilbake til Norge med en bedre forståelse for klær og for hva som passer dem best, slik at de i fremtiden kan gjøre selvsikre og ikke minst stilsikre kjøp på egenhånd. Med kunnskap om hvordan å unngå bomkjøp, vil også fremtidig netthandel kunne gjøres enklere.

12074905_769542633168801_7595650436272920204_n

Dersom du er i NYC på business eller ferie, og ikke har lyst eller tid til å handle selv, tilbyr stylisten å plukke ut og forhåndskjøpe varene for deg, slik at du kan prøve i fred og ro på ditt eget hotellrom. Synes du butikkopplevelsen er halve moroa, tar stylisten deg med til byens beste shoppingperler. Arcada Exclusive fokuserer både på kundegruppen menn og kvinner.

-Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Annebrith

    Wow dette er jo helt konge!