Shopping Balmain by H&M

For å ikke gjøre forbrukerombudet sinna så setter jeg reklame på dette innlegget!

PA234924

God lørdag dere.

Mens jeg sitter her med morgenkaffen tenkte jeg å vise dere litt av det vi fikk se når H&M inviterte oss til hovedkontor i går. Jeg elsker dette samarbeidet H&M har gjort med Balmain. Det er kommer også mange fine kjoler til dere jenter nå mot julebordsesongen, og til oss gutter kommer det noen jakker som er helt ville.

FotorCreated

Blir nok å shoppe meg 4 jakker og et par boots. Jeg er en liten jakke-freak som dere sikkert vet. Disse plaggene kan faktisk være fine å ta med meg til Los Angeles i julen, mer om det senere. Jeg kommer hverfall til å stille meg i kø denne gangen.

PA234920PA234919

Det eneste som skuffer meg denne ganger er mye av det vi fikk se på catwalken kommer desverre ikke til butikken fordi det er show pieces. Blir så forbanna! Neida… Det er kanskje like greit hilsen lommeboka 😀

PA234918PA234915 PA234925

Nå skal jeg komme meg ned på Vestkanttorget å jobbe noen timer, kanskje vi ses på secondhand shopping.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *