Second hand & vintage skatter, suksessen fortsetter!

Hello folkens.

Jeg fortsetter med suksessen fra da jeg sto på vestkantorget i fjor høst. Nå på lørdag klokken 09:00 står jeg ved boden min. Jeg elsker å ha bod på veskantorget, det er så hyggelig med alle menneskene som kommer bort for å shoppe og snakke. Dette er faktisk en av de favoritt tingene mine å gjøre i Oslo. Dra hit å sjekke ut alle bodene. Man kan virkelig finne mye fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne gangen har jeg gått litt inn i meg selv og virkelig pakket ned nesten alt jeg har av klær. Det blir salg av sko genserer, skjorter, t-skjorter og mange forskjellige jakker som vindtett jakker, boblejakker, skinnjakker, denimjakker og frakker til en veldig kjekk pris for lommeboken.

PA214697

T–skjortene koster 20kroner. Den høyeste prisen jeg har satt er skinnjakken til 2500.- denne er nesten ikke brukt. Den kostet 5000.- i butikk så 50% avslag kan man like. Er dere i Oslo på lørdag så kom gjerne innom boden min. Dere trenger jo ikke shoppe, naboen har sikkert noe kaffe vi kan stjele 😀

PA214703

Håper vi ses på lørdag klokken 09:00 – 16 :00 på Vestkanttorget. Adressen er: Waldemar Thranes gate 46B, 0171 Oslo. Dette er plassen hvor du både kan finne kule second hand & vintage skatter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *