Kreftfri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo i luken fine mennesker.

Dagen startet med lite søvn og masse kaffe før seminar med Ørjan og Anne Brith. Jeg liker virkelig å jobbe med disse to homosapien. Vi tre er helt forskjellige menneskene med ganske forskjellige blogger, men en ting vi alle tre har til felles er teamwork. Vi støtter og bygger hverandre opp gjennom våre forskjellige kanaler. Min hovedoppgave var å snakke om hvorfor kunder burde benytte seg av blogg-ambassadører. Sykt gøy å stå på en liten united influencers scene. Jeg elsker å stå foran folk å snakke, men fikk bare 10 minutter og et tema. Det er liksom ikke nok for meg. Jeg er er faktisk vant til å holde foredrag i 30 -40 minutter så 10 minutter blir jo litt lite.

P1014620

Kanaler, hva er igrunnen kanaler? Jo, kanaler er hva vi jobber med innen sosiale medier. Jeg har tre hovedkanaler. Bloggen som dere leser daglig. Instagram som oppdaters med bilder og Snapchat som oppdaters med kanskje litt mer spontant (crasy) innhold, men alle kanalene er fylt opp med mange tusen følgere. Jeg tror det er fordi vi både inspirerer, motiverer og at produkter vi anbefaler kommer fra ekte mennesker uten manus.

Noen slår på fjernsynsapparatet klokken 21:00 når de har lagt ungene sine, mens andre slår opp EspenHilton.com. Dette er blitt en kanal for veldig mange mennesker. Veldig stas synes nå jeg da.

P1014622

Man vet det sitter mange og venter på oppdatering fra oss bloggere, men vi vet ikke alltid hvem som sitter å venter på denne oppdateringen. Personlig så elsker jeg mine følgere, for det er dere som gjør at jeg vil forsette med hva jeg driver med.

Det er noen mennesker som sender meg litt mer personlige meldinger enn andre. De sier ofte at jeg gjør dagen dems mye bedre ved bare et tastetrykk på en skjerm. Disse menneskene åpner seg opp og historiene dems får meg både til å gråte, le og gir meg styrke som menneske. Det at jeg har muligheten til å kommunisere med dere gjør jobben min veldig personlig og det elsker jeg.

Tenk at jeg kan berører de via mine kanaler. De meldingene disse menneskene sender meg gjør så utrolig mye. Jeg vil selvsagt ikke dele hva de skriver her, men dere skal vite at samtalene deres påvirker meg også. Det er dere som er min inspirasjon.

To av jentene som følger meg er i dag kreftfri etter å ha kjempet med sykdom. Tusen takk for deres historier. Jeg ser frem til flere oppdateringer om hvordan livet går videre, you girls are rockstars.

Kanskje en av disse jentene skulle tatt en takeover på bloggen og fortelle hvordan kreften har påvirket dems hverdag. Jeg tror det kunne vært en inspirasjon for veldig mange der ute.

Lots of love – Espen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Mads Nilsson

  Jeg liker det du gjør, Espen. Og leser mye av det du skriver. Jeg skjønner ar å promotere bloggen din med «kreftfri» kanskje genererer klikk, men er litt i overkant for mennesker som kanskje tror dette er en oppskrift.
  Lykke til videre.:)

  1. Espen Hilton

   Takk for det Mads. Da tror jeg du har misforstått meg litt her. Dette er for det første ikke noe oppskrift,og dette innlegget laget jeg ikke for å få klikk.
   Dette var nok mer ment som et innlegg til noen av leserene mine som har overvunnet kampen om kreft.

   Men takk for feedback.

   Ha en fantastisk kveld videre.