Vinn gavekort på shopping.

Inneholder annonselenker

P1014441

Mandag, du kjære mandag.

Denne helgen har jeg fått over 21 timer med søvn, hvor rått er ikke det da? Jeg har vært så sliten og bestemte meg på fredagen at denne helgen skulle jeg bare oppdatere bloggen en gang om dagen. Nå er jeg tilbake igjen med to innlegg. Av og til må man bare slå av sosiale medier og ta litt jobb fri for å komme seg opp på «hesten» igjen.

P1014442

Jeg skal holde et foredrag i morgen for noen av norges største markedsjefer om hvordan jeg jobber som blogger. Det blir sykt spennende. Jeg har holdt mange foredrag om mote, interiør og tv-bransjen før, men aldri om blogging så dette ser jeg veldig frem til.

P1014443FotorCreated

  Genser HerJeans Her Shirt Her  √ Jacket  Her √ Boots Her

P1014446

P1014487

Jeg må bare legge ved en link til dere, Wa2wo er ei veldig søt jente som har blitt nominert til People’s Choice Zalando Nordic Blogger Awards.

Har du et minutt til overs så gå gjerne inn å stem på henne her. Ved å stemme på henne kan du faktisk vinne et gavekort på shopping. Digg å shoppe gratis da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Gunn Elin Hansen

    hallo – hekta på deg…. skummelt 😉

  2. <3 :-*