Ned i vekt meny (Protein-nachos )

Inneholder annonselenker.

P1014416

Nachos, middag snacksen alle elsker? Gjør vi ikke det? Jeg elsker hvertfall nachos til middag, men ofte bli denne middagen bare på lørdager eller søndager når det er all you care to eat day.

Alle kompisene mine elsker nachos og dette er nok den middagen hvor jeg ikke for lov til å bytte ut noen ingredienser. Jeg pleier igrunnen å gjøre som jeg vil og ofte merker de ikke forskjell i det hele tatt. Slik som denne nachos middagen jeg har laget til dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Posen inneholder skarve 120 kalorier, men er fylt opp med hele 15 gram protein. Glutenfri, vegansk, soyafri, GMO-fri og uten allergener. Naturlig produkt uten meieri- og animalske produkter. Inneholder lite fett og karbohydrater.

Det eneste jeg har byttet ut er chipsen med protein chips. Chipsen er bedre enn de du får på dagligvarehandelen. Denne chipsen inneholder bare 120 kalorier pr pose og har 15 gram proteiner. Rømmen er erstattet med Kvarg naturell. Kvarg har en overvekt på proteiner, eneste overvekten jeg går god for igrunnen, ha ha.

FotorCreated

√ Proteinchips Zesty Nacho finner du HER. √ Spicy Cili lime finner du HER. √ Tangy southern BBQ HER √ Toasted sea salt HER

Oppskrift: 1 boks med sorte bønner,  4 fed med hvitløk,  400g Elgkjøtt,  paprika,  3 tomater,  En halv løk. 10 minutter i ovnen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Lisa Maria

    Tusen takk for tips! Kjekt å følge deg på bloggen og på snap Blir så glad av deg Klem

    1. Espen Hilton

      Ååå for en hærlig melding. Tusen takk 😀