Espen Hilton lager FERSK GrønnsaksPasta fra Toro

hjemmehoos-1024x683

God morgen dere spræke fisker.

Toro har akkurat kommet ut med 3 nye ferske pastatyper som er laget med 40 % grønnsaker! Det er én type med blomkål, én med brokkoli og erter og én med gulrot. Jeg elsker sunn og god mat og derfor takket jeg ja til å teste Toro sin nye «fersk grønnsakspasta».

For meg er det viktig at denne kan passe inn i min «Nedivektmeny» på bloggen, og med 18g proteiner så er den hjertelig velkommen på min meny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne blomkålpasta tar bare 1 minutt av din tid. Tenk det da? Et minutt og middagen er klar.

P9172111-2

  Oppskrift nummer en finner dere her.

P9172159

P9172158
P9172204 P9172207

Oppskrift nummer to finner dere her.

√ Favoritten min var ferskblomkålpasta, dæven noe så godt. Heldig som jeg var fikk jeg knabbet med meg 10 ekstra pakker hjem. De spiste jeg opp på en uke! Men den er faktisk super billig i butikken, 27 kroner. Jeg kan love dere at de andre variantene var veldig gode også.

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Snasent 🙂
  Det var veldig morsomt å ha dere her på besøk 🙂

  1. Espen Hilton

   I like så 😀

   Gleder meg til neste oppskrift. Du er best <3

 2. Mari-Anne

  Er en pakke til 1 person? Den høres veldig god ut, og noe jeg kunne tenkt meg, men om pakken er så liten som jeg synes den ser ut som, blir 27 kr for en pakke for dyrt for mitt budsjett.

  http://alenemamma82.blogg.no/

  1. Espen Hilton

   Neida. Det er til 2 personer 😀