Espen Hilton lager FERSK GrønnsaksPasta fra Toro

hjemmehoos-1024x683

God morgen dere spræke fisker.

Toro har akkurat kommet ut med 3 nye ferske pastatyper som er laget med 40 % grønnsaker! Det er én type med blomkål, én med brokkoli og erter og én med gulrot. Jeg elsker sunn og god mat og derfor takket jeg ja til å teste Toro sin nye «fersk grønnsakspasta».

For meg er det viktig at denne kan passe inn i min “Nedivektmeny” på bloggen, og med 18g proteiner så er den hjertelig velkommen på min meny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne blomkålpasta tar bare 1 minutt av din tid. Tenk det da? Et minutt og middagen er klar.

P9172111-2  Oppskrift nummer en finner dere her.
P9172159 P9172158

P9172204 P9172207

Oppskrift nummer to finner dere her.

√ Favoritten min var ferskblomkålpasta, dæven noe så godt. Heldig som jeg var fikk jeg knabbet med meg 10 ekstra pakker hjem. De spiste jeg opp på en uke! Men den er faktisk super billig i butikken, 27 kroner. Jeg kan love dere at de andre variantene var veldig gode også.

FotorCreated

The author didnt add any Information to his profile yet

4 Comments

frutimian

Reply

Snasent 🙂
Det var veldig morsomt å ha dere her på besøk 🙂

Espen Hilton

Reply

I like så 😀

Gleder meg til neste oppskrift. Du er best <3

Mari-Anne

Reply

Er en pakke til 1 person? Den høres veldig god ut, og noe jeg kunne tenkt meg, men om pakken er så liten som jeg synes den ser ut som, blir 27 kr for en pakke for dyrt for mitt budsjett.

http://alenemamma82.blogg.no/

Espen Hilton

Reply

Neida. Det er til 2 personer 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton