My phone app`s

God mandag dere.

I dag tenkte jeg vi kunne snakke litt om diverse apps jeg har på telefonen. Det finnes jo så ekstremt mange, men noen blir fort en favoritt. I det siste har jeg begynt å leke meg litt med Go-Pro også. Jeg kjøpte meg en GoPro for noen uke siden. Nå skal jeg bare lære meg litt hvordan dette funker, ting som tar tid altsår!

PA124019

Jeg liker ikke å redigere bildene mine for mye, men lysstyrke er viktig. Ofte bruker jeg å redigere de på Mac`n før jeg legger de ut på instagram. Jeg betaler 1200kroner i året for programmet jeg bruker på Macbooken, men skal jeg tipse om en bra redigerings app så ville jeg kjøpt Afterlight.

Kjempe fine effekter. Knallbra lysstyrke  Koster bare 6 kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAfter-Light-2

Jeg er helt avhengi av Viber. Her kan jeg ringe gratis til alle jeg kjenner, sende sms og bilder uten at det koster meg en krone. Denne er perfekt fordi jeg kan ringe mine kompiser i Los Angeles. Det eneste du trenger er Wifi, resten er gratis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vintique. Denne har vært en favoritt veldig lenge. Med denne app`n får du hvite rammer rundt bildene dine. Veldig mange liker dette på Instagram.

FotorCreated

Shazam er for alle som elsker musikk. Denne er virkelig perfekt. Tenk at du sitter i bilen med radioen på og du får ikke helt med deg hvem artisten er, men med et lite trykk på denne app`n kommer artisten rett på telefonen din. Perfekt spør du meg.

FotorCreated

Slik ser telefon min ut i dag. Jeg har veldig mange forskjellige app`s, men favorittene er:

√ Instagram. √ Viber. √ SnapChat. √ VG. √ Spotify. √ Go-Pro. √ Vips. Shazam, og kalenderen som sier fra to timer før jeg har en avtale. Noen ganger kan det bli litt for mye, ha ha.

PA124002PA124003

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *