Nye tv-serier og musikk update ♠

God søndag dere.

For dere som følger meg på Snapchat så skjønner dere kanskje at jeg var på en sykt morsom event i går. Tror det må være den kuleste eventen på lenge. Det heter Bubbles and Brunch. Her spiser man brunch og drikker bobler fra klokken 13:00 til 18:00. Gleder meg allerede til neste gang. Noe så gøy altsår!

Det beste med søndager min del er filmkveld, høre på musikk og se nye tv-serier som har ligget å ventet i en uke. Søndager er virkelig kvalitetsdagen min. Jeg har strikte rutiner på kostholdet mitt som dere vet, derfor elsker jeg søndagen, da kan jeg spise alt jeg bare klarer å trykke ned i den store kjeften min, digg! Legger ved en liste med ny musikk og tv-serier fra denne uken.

FotorCreated

Music1 listen finner du på min Spotify.

Jeg har ventet så sykt lenge på den nye sesongen av American Horror Storys (Hotel) Endelig er den her, Lady Gaga  i hovedrollen. 

Limitless er serien som er basert på filmen den kan dere se herQuantico ser dere her. Vil du ha en helt annen type serie som faktisk er så teit at du bare må se den, sjekk ut Another Period her. Latterlig teit faktisk, ha ha.

FotorCreated

Håper dere får en knall søndag. Vi ses på Snapchat @EspenHilton.

Lots of love ♥♠

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Mattias G

  er det en trygg side å skape en konto på? mye spam og andre trekk fra konto?

  1. Espen Hilton

   Du trenger ikke noe konto her. Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken, åpne, ta bort reklamen, trykk play så skal dette funker helt fint.
   Ikke lag noe konto!!!

 2. Hei
  Det kommer uansett opp at jeg må ha en konto for å se filmene…kommer ingen reklame,bare at jeg må ha en konto.

  1. Espen Hilton

   Da må du bare øve deg litt. Du trenger ikke konto der. 😀

 3. Rebecca Rubinstein

  Ååååå, elsker American Horror Story! 😀