Prøver noe nytt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere.

Mange av dere har fulgt meg lenge så dere vet at jeg liker å teste ut forskjellige stiler. En ting som er yber populært denne høsten er ponchoen, det gjelder både for kvinner og menn. Da jeg var i London kjøpte jeg en herreponcho. Jeg bare YES, this is going to work on my body!

Etter å ha testet ut poncho tror jeg ikke dette plagget er noe for meg. Det er jo viktig å prøve seg frem innen mote. Man skal ha det morsomt med klær, dette var ikke så morsomt da, ha ha.

Denne blir nå donert bort til en heldig cowboy.
FotorCreated

Jeg er i dette øyeblikket på vei til en ny fest/event. Det er fredag og vi på United Influencers har fredagsfest. Jeg tror ikke det blir en veldig lang kveld på meg, fordi i morgen skjer det en morsom happening. Tror det blir en lengre fest da for å si det sånn 😀

Håper dere har en magisk aften, lots of love.

PA073661

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FotorCreated

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton