Zara Larsson, Norway got ya nipple!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola peeps.

Jeg har aldri skjønt hvorfor folk reagerer når mennesker viser litt hud eller brystvorter på sosialemedier, hva er dealen med å bli så sur? Vi er da alle født nakne! Det er jo bare en kroppsdel og vi ser de hver eneste dag. Get over it!

Går du på stranden og ser en dame uten bikinioverdelen går du da bort å sier kle på deg, fysj noe så frekt? Blir du så provosert av den brystvorten anbefaler jeg deg virkelig å få en hobby.

Hvorfor er det så ille å «free your nipple» på sosiale medier? Nipple is a nipple og i følge paragraf 1390 i kroppsloven, neida. Det er ikke noe paragraf 1390 i kroppsloven. Uansett folkens, vil dere vise litt nipple, så visere dere litt nipple! Kjære Zara Larsson, we got ya nipple.

Hadde bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PA083747

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Gro Kristiansen

  Meeeeen, du? Jeg som kvinne da?
  Kan jeg sole meg toppløs??
  Ellers veldig enig med du!

  1. Espen Hilton

   Jeg mente jo at ALLE kan gjøre det, nei ALLE burde gjøre det. 😀

 2. Gro Kristiansen

  Ja, jeg er med.