Release fest hjemme hos Warner Music!

PA073720

God torsdag dere.

Etter all jobbingen i går stakk jeg innom WarnerMusic sitt kontor for å støtte frøken Bergan som har gitt ut høstens feteste poplåt All hoursMorsomt å dra på en event hvor de serverer godteri og brus da, det passer meg faktisk litt bedre enn bare alkohol. Fin event med mange hyggelige mennesker.

Jeg har en ganske så hektisk torsdag. Nå skal jeg pakke tingene mine fordi Pilgaard og jeg skal på guttespa på EliteHelse og i kveld har Annette langseringsfest for sin kleskolleksjon som hun har gjort for Nelly. Spennende å se hva hun mor har fått til. Kanskje jeg klarer å stjele noen plagg til dere? Ses snart fine folk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA073711OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA073696FotorCreatedOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *